2777
2789
زهره جون عزیز خیلی بامزه بود که طرز type من برات سوال شده بود حقیقتش اینه که من کی بورد فارسی ندارم و عربی هست و حرفهایی مثل g p j ch رو ندارم به خاطر همین اونها رو fingilish مینویسم تا قابل خوندن بشه

ابی ارامش و مرضیه عزیز من هم کاملا با شما دو نفر موافقم chand بار هم بیان کردم که منظور من chi هست در هر حال فکر میکنم که مامان parsa سوء برداشت کرده بودن و فکر میکردن که من به برنز طلائی goftam که بزاره شوهرش هر کاری دلش میخواد بکنه و صحبت های قبلی من رو نخوندن به هر حال با این که میدونستم که سوء تفاهم شده ولی gozashtam که نظرخواهی انجام بشه chon به نظرم از همین جاهاست که از هم یاد migirim، شاید هم من بد بیان کرده بودم ولی همه منظور من این بود که باید به مردها فضای کافی در خونه داده بشه تا هم از خونه فراری نشن و هم این که با سیاست های زنانه بشه کنترلشون کرد
به هرحال خیلی ممنون که تو نظرخواهی شرکت کردین به من که خیلی لذت داد

مرضیه جان در ضمن این نظر من بوداااااااااااا
بهتره رفتارمون جوری نباشه که جای دیگه ای رو به خونه ترجیح بدن ـ از طرفی نباید اونقدر هم مشوق بعضی کاراشون بود که خونه رو با جای دیگه ای اشتباه بگیرن و کنار همسرشون که هستن ....
مامان parsa نظرشون این بود که اصلا نباید به مردها اجازه این کارها ازقبیل sigar و ... رو داد che تو خونه و che بیرون از خونه

کلا نظر من اینه که حتی الامکان زن و شوهر باید با هم دوست باشند.
مرضیه جون منم میبوسمت و امیدوارم که بهترین zendegie ها رو داشته باشی

سلام زهره جان خوش اومدی
ارتباط کلامی که خوب تا حدی تو هر خونه ای هست ولی هرچی بیشتر باشه(البته از نوع سالمش ) خیلی بهتره
میتونی از هر موضوعی البته نه مسائلی که باعث ناراحتی همسرت بشه صحبت کنی ما خانما اگه یه موضوعی را شروع کنیم برا صحبت دیگه معمولا میتونیم خیلی خوب ادامه اش بدیم
شما میتونی هر زمانی که فکر میکنی همسرت آمادگی داره سر صحبتو باز کنی
مثلا خود من وقتی با هم نشستیم و سکوته از یه جایی صحبتو شروع میکنم مثلا از اتفاقای طول روز میگم
گاهی یه نکته ای که جایی یاد گرفتمو میگم که معمولا از این کارم هم منظوری دارم اونم اینه که همسرم هم اون نکته را یاد بگیره
کار هنری انجام میدم :چرم دست دوز ، نمدی و ... با قیمت منصفانه وبلاگhttp://termeart.blogfa.com/ تاپیک نی نی سایت http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1039331&postID=40558103

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی دوستان که جوابمو دادید
مامان محدثه عزیز و بقیه دوستان من بزرگترین مشکلم اینه که همسرم خیلی دیر میاد خونه و خسته
اونم جلوی تلویزیون خوابش میبره گاهی بیدارش میکنم بره سرجاش بخوابه بیشتر وقتها هم بی خیال میشم میگم همونجا بخواب تا ادب شی!این رویه تغییری نمیکنه و اکثرا روابط نهایتا یک ساعته ما به سکوت میگذره وتلویزیون!

حالا شما راهنماییم کنید لطفا
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
برنز طلایی عزیز یه پیشنهاد
نمیدونم چقدر درسته پیشنهادم
اگه مشاوری که میگی میشناسدت و همسرت باهاش برخورد نداشته میتونی به عنوان یه دوست خانوادگی ازش دعوت کنی بیاد تو محیط خونتون شغلت هم که هر شرایطی رو راحت برات میتونه ایجاد کنه
البته اگه تحریم رفت وامد از طرف همسرت نداری
یه سری مشخصه خوب که میدونی مورد تایید شوهرته از مهمون جدیدتون بگو و بگو میخوای همسرتو باهاش اشنا کنی!
نهایتا اینه که تایم مشاورتون تو منزل شماست و اون هزینه رو پرداخت میکنی!
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
ممنونم هل هل جان که توجه کردی.
در راستای نظرسنجی منم یه مطلب دیگه رو هم اضافه کنم.
باز میخوام یه مثال دیگه بزنم.خانمی را میشناسم که همسرش مدتی بعد از ازدواجش سیگار کشیدن را شروع کرد.خانمه به بوی سیگار خیـــــــــلی حساسه.هر وقت هم شوهرش سیگار میکشه یا میاد کنارش و بوی سیگار میده اینقدر دم دماغشو میگیره و وای و وووی میکنه .جلوی همه هم اینکارو میکنه.اتفاقا این هم نتیجه معکوس داره.اصلا این رفتار رو هم نمیپسندم.
زهره جان
1.جلوی دیگران شخصیت همسرمونو حفظ کنیم.اینکه در حضور دیگران نشون بدیم که چقدر ا زبوی سیگار بدمون میاد همسرمونو متنبه که نمیکنه هیچ شخصیتش را هم خرد میکنه و سر دخالتهای دیگران را هم توی زندگیمون باز میکنه.

2.یه موقع که همسرت از حمام اومده و بو یخوب میده سرتو بذار روی سینه اش و ببوسش و بگو فقط خدا میدونه عطر تنت چقدر مستم میکنه.عاشق اینم که بوی تنت را نــــــــــــــــاب و حالص استشمام کنم.بعد یه مدت بهش گیر نده و چیزی نگو دوباره مثلا یه بار تو یه موقعیت مشابه تنش رو بو بکش،یه لبخند زیبا بزن و لازم هم نیست چیزی بگی.امیدوارم بعد از یه مدت لا اقل وقتی میاد پیش تو بیشتر رعایت کنه.
3.میتونن از دهان شویه هایی که مخصوص افراد سیگاریه استفاده کنند.برای پیشنهادش هم میتونی یه بار که میرین خرید بگی فکر کنم بد نباشه اینو امتحان کنی.فکر کنم خوشت بیاد و حس خوبی بهت بده.
باشه هل هل جونم ـ نظر شما بود ـ من دوستای این تاپیک رو دوسشون دارم و بیشتر به آنچه که میگن توجه میکنم ( متاسفم و بوس)

پس هم با نظر شما و هم با نظر مامان پارسا موافقم ـ فکر میکنم مرد ها همونطور که ( به نوعی توی جامعه ما عادت کردن ) دربارهء روابط و عادات ما نظر میدن و گه گاه در بعضی از خانواده ها همسرشون رو مجبور به نوعی از پوشش یا رفتار می کنن و ... ما هم به عنوان همسر می تونیم نظر بدیم و ازشون بخوایم مثلا مشروب نخورن یا مست و لایعقل توی خونه نیان ـ سیگار نکشن ـ از جاسیگاری استفاده کنن و گردهء پیپ و سیگارشون رو دم پنجره نریزن ، جک های نامناسب یا شوخی های زننده رو جلومون و در محیط خانوادگی ( با فرزندمون ) نگن

در عین حال من با توجه به نقش ِ همسری ام نباید اجازه بدم و با بی فکری بلایی سر شوشو بیارم که اگر گاهی دلش می خواد توی پیک نیک قلیون بکشه و مشروب بخوره و .... کنار من و کنترل شده این رفتار رو نداشته باشه و بره جای دیگه ـ این سیاست همسره که کنار هم این جریانها رو مدیریت کنه

برای مثال من شخصا با قلیون مخالفم ، توی خونه ندارم هر چند توی خونه ء دوستانم فامیل و البته در منزل پدری و تفریحاتمون ( قبل از ازدواج ) همیشه بوده ، شاید شوشو بدش نمیاد و شاید هم دوست داره استفاده کنه ولی من این اجازه رو ندادم ( قانع اش کردم) و بهش این موضوع رو فهموندم که عیبی نداره و باهات همراهی میکنم اگر دوست داشتی در بعضی موارد استفاده کنی ( در حد اینکه پیک نیک رفتیم استفاده کن و گاهی با دوستانش ـ بدون مخفی کاری ) اینجوری میدونم چه اتفاقاتی داره میفته و دور و برم چی میگذره
با حقیقت باید زیست. امّا، واقعیت را ـ تنها ـ باید دانست.
بچه ها شوهر شماها هم این طورین که هر چی توی خونه اتفاق بیفته میرن به خواهر و مادرشون میگن ؟؟؟
شوهر من این طوریه و انتظار داره من نگم به مادرم اما خودش میره به خواهرش میگه اونم که آتیش بیاره معرکه هستش
نمیدانم چی کار کنم یه مشگل شده برام
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
مخصوصا در مورد بچه مان من مسائل بچه م رو حتی به مادرم نمیگم چون نمیخواهم کسی بدونه اما همسرم میره به خانوادهش میگه منم همش لا پوشونی می کنم و به روش نمیارم نمیدانم چی کار کنم
آدم کمرویی هستم یا مثلا می خواهم سیاست داشته باشم میدانم اشتباه هستش
بگین چی کارکنم
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
افتاب جون عزیزم میتونی با شوهرت اروم صحبت کنی وبراش توضیح بدی که این کار che عواقبی داره و chera تو رو ناراحت میکنه
Agar بازم این کلر رو کرد با روی باز bepazir و به روش نیار
کلا به نظر من در مورد مشکلاتمون میتونیم راه و روشمون رو عوض کنیم به عنوان مثال agar تا به حال سر یک مشکلی دعوا میکردین حالا برعکس عمل کنین و اروم برخورد کنین و بالعکس
کلا دوستان از قدرت زنانه تون استفاده کنین زن بودنتون رو bepazirin و ازش لذت ببرین
سرتون رو به کارهای جدید garm کنین واسه خودتون دلمشغولیهای نو درست کنین تا جایی که خودتون به خودتون افتخار کنین
این رو به خاطر داشته باشین که hichکس مثل خودتون نمیتونه به شما و عملکرد شما احترام بزاره

حالا دوستان تا مامان parsaی gol ناراحت نشده یه ذره از سیاست هاتون begin