باشه هل هل جونم ـ نظر شما بود
ـ من دوستای این تاپیک رو دوسشون دارم و بیشتر به آنچه که میگن توجه میکنم ( متاسفم و بوس)
پس هم با نظر شما و هم با نظر مامان پارسا موافقم ـ فکر میکنم مرد ها همونطور که ( به نوعی توی جامعه ما عادت کردن ) دربارهء روابط و عادات ما نظر میدن و گه گاه در بعضی از خانواده ها همسرشون رو مجبور به نوعی از پوشش یا رفتار می کنن و ... ما هم به عنوان همسر می تونیم نظر بدیم و ازشون بخوایم مثلا مشروب نخورن یا مست و لایعقل توی خونه نیان ـ سیگار نکشن ـ از جاسیگاری استفاده کنن و گردهء پیپ و سیگارشون رو دم پنجره نریزن ، جک های نامناسب یا شوخی های زننده رو جلومون و در محیط خانوادگی ( با فرزندمون ) نگن
در عین حال من با توجه به نقش ِ همسری ام نباید اجازه بدم و با بی فکری بلایی سر شوشو بیارم که اگر گاهی دلش می خواد توی پیک نیک قلیون بکشه و مشروب بخوره و .... کنار من و کنترل شده این رفتار رو نداشته باشه و بره جای دیگه ـ این سیاست همسره که کنار هم این جریانها رو مدیریت کنه
برای مثال من شخصا با قلیون مخالفم ، توی خونه ندارم هر چند توی خونه ء دوستانم فامیل و البته در منزل پدری و تفریحاتمون ( قبل از ازدواج ) همیشه بوده ، شاید شوشو بدش نمیاد و شاید هم دوست داره استفاده کنه ولی من این اجازه رو ندادم ( قانع اش کردم) و بهش این موضوع رو فهموندم که عیبی نداره و باهات همراهی میکنم اگر دوست داشتی در بعضی موارد استفاده کنی ( در حد اینکه پیک نیک رفتیم استفاده کن و گاهی با دوستانش ـ بدون مخفی کاری ) اینجوری میدونم چه اتفاقاتی داره میفته و دور و برم چی میگذره