2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کد تخفیف 25000تومانی بدای خرید کالای سیسمونی از سایت نی نی کالا 👇👇

Nini25 کد تخفیف

مادران عزیز نی نی سایت و نی نی کالایی 

برای خرید محصولات سیسمونی و سرویس خواب نوزاد از سایت اصلی نی نی کالا ، فقط و فقط وارد این آدرس شوید و مراقب سایتهای سودجو که عنوان نینیکالا رو جعل کردن و کالای تقلبی میفروشن باشید 👇

http://www.ninikala.com 😍😍

نینیکالا بزرگترین و کاملترین فروشگاه آنلاین سیسمونی و

سرویس خواب نوزاد در ایران

http://www.ninikala.com 😍😍

نینیکالا بزرگترین و کاملترین فروشگاه آنلاین سیسمونی و

سرویس خواب نوزاد در ایران

سلام من تو همین ماه یه گهواره و یه کمد خریدم

گهواره که مثل عکسش نبود و با کلللی منت اومدن درستش کردن

کمد هم امروز گفتن چون داریم میاریم باید کل پولو یجا بریزید حالا که کل پولو ریختیم میگن امروز نمیاریم😲😲من که واقعا پشیمونم ازشون خرید کردم خدا کنه پولمو نخورن😥

سلام دوستان

من که اون همه دلخوری از نی نی کالا داشتم الان که کمد بچمو آورده و میبینم چقدر با کیفیت و تمیز کار کردن گفتم نظرمو اصلاح کنم. ازشون متشکرم و خرید ازشون رو توصیخ میکنم. اون نظر بدم هم بخاطر شیوه بد ارتباط قسمت فروششون هستش که نظر آدم رو جلب نمیکنه و گرنه از کیفیت وسایلی که تازه بدستم رسیده کاملا راضیم  

من یه سه چرخه از سایت نی نی کالا سفارش دادم  با یک روز تاخیر اوردند ولی تلفنهاشون پاسخگو نبود و بعد از چند بار جواب ندادن یک بار هم که برداشتند خیلی بد جواب دادند  خلاصه این سه روزی که سفارشم را ثبت کرده بودم و پول داده بودم خیلی نگران بودم چون نه یک پیامکی برام امد که سفارش شما ثبت شد نه قسمت پیگیری سفارش کار میکرد

سلام من سرسره ۵ پله سفارش دادم اصل با عکس که داخل سایت گذاشت مطابقت نداره.بعدش پیچ مهره داخل بسته که ارسال کردم برام  نداشت الان کارم ناقص نمیدونم باید چیکار کنم کسی هم پاسخگو نیست.لطفا از این سایت خریداری نکنید

سلام دوستان من همین امروز خرید کردم. فروشگاهشون تهرانه. من که کرج بودم ارسال با پست رو انتخاب کردم امروز 31500 تومن هزینه ارسال گرفتن. قیمتاش خیلی خوب بود گفتم خرید کنم که اینجوری شد اگه از همینجا هم میگرفتم همین قیمت در میومد. تازشم زنگ زدم به طور خیلی بدی باهام حرف زدن. من دیگه خرید نمیکنم از این سایت. 

من از نی‌نی کالا (www.ninikala.com) یه گهواره خریدم. بعد از ۵۰ روز اومدن تحویل دادن ولی ناقص بود. هرچی زنگ زدیم پیگیری کردیم که بقیه اش رو هم بیارن متاسفانه به نتیجه ای نرسیدیم. الان سه ماه از خریدم میگذره ولی هنوز که هنوزه پشه بند و قفل کن گهواره رو برام نیاوردن. قیمتاشونم گرونه. من اصلا از خرید از نی‌نی کالا راضی نیستم. واقعا باعث شدن من نسبت به خرید اینترنتی بدبین بشم. هیچ وقت دیگه از این سایت خرید نمیکنم. لطفا افرادی که تجربه ی مشابه دارن برید تو سایت ای نماد و از این سایت شکایت کنید که ای نمادشون باطل بشه

اصلا پاسخگو نیستن

من یه سه چرخه از سایت نی نی کالا سفارش دادم  با یک روز تاخیر اوردند ولی تلفنهاشون پاسخگو نبود و ...

شما از نی نی کالایی که یه خط تیره وسطش هست سفارش دادین؟یا این سایت ninikala.com

من ازشون خرید کردم و بلافاصله بعد از رسیدن محصول،شکایت ثبت کردم

کاری که قرار بود موزیکال ارسال بشه یه مارک دیگه و بسیار بی کیفیت و بدون موزیک ارسال شد جزییات رنگبندی کار هم متفاوت از عکس بود با یک جعبه پاره و درب و داغون اومد

به هییییچ عنوان زیر بار نمیرن جعبشو میگه پست پاره کرده رنگبندیشو میگه تقصیر شرکت سازندشه مارکشو میگه همونه فقط شکلش عوض شده و تهدید به مسدود کردن تلفن و قطع کردن میکنن پرسنلش یه تعداد پسر بچه رنج سنی ۲۰ سال هستن و فوق العاده نا محترم، به هیچ وجه ازشون خرید نکنید من این تاپیکو دیر دیدم متاسفانه

اما شدیدا پیگیر شکایت و زمین زدنشون هستم 

یه پیج اینستا درب و داغون دارن که کامنتاشو از ترسشون بستن

چند تا سایت هم زده که هرکدوم مشکل خورد یکی دیگه رو بالا بیارن تو جستجو

کسایی که خرید کردین و ناراضی هستین تو همون قسمت نماد اعتماد میتونین ثبت شکایت کنید همه افراد ناراضی برین و شکایت کنید تا جلوی کارشونو زودتر بگیرن

انبارشون کهریزک هست

شهرری  و پاسداران هم آدرسهای مختلف ثبت شده شون هست

بی صاحب تر از اینجا هیچ جا نیست

کلاهبردار و دزد حرفه ای هستن که هرچی ازشون شکایت میشه یه سایت جدید به نام یکی دیگشون ثبت میکنن

قیمتها رو یه کم پایینتر زدن اما عملا جنس استوک ارسال میکنن