2777
2789
عنوان

یه زنه تو گوشی شوهرم بهش پیام داده

296 بازدید | 24 پست

خانوما دیروز گوشی شوهرم دست من بود تو تلگرامش یه ژنه بهش پیام داده از اونایی ک پروفایل ایناش پر عکس های لختیه

نوشته بود
سلام عزیزم حالت چطوره
به یکم پول نیاز دارم برای خریدن مرغ و گوشت اینا دروغ و کلک درکار نیست به جون داداشم راست میگم
اگه واقعی بودی حضوری یا تصویری جبران میکنم یا نمی‌دونم از اینجور حرفا 

به شوهرم اعتماد دارم اصلا اینحوری آدمی نیست گوشیش همش دست منه چیز مخفی نداریم ولی ترس افتاده به جونم چیکار کنم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود🙂تو غمگین ترین غم پنهان دلمی🥀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا فرستادن براش یا زنه شانسی پیام میده مثل اون یارو که گنج پیدا میکرد ‌. شوهر من هم شماره اش رو خیلیا دارن یه مدت مرتب کانال صیغه یابی عضوش میکردن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بلاگ کن بره پره اراینا اکثرا مرد هستنو ک لاهبردار پولو بگیرن اکانتشونو پاک میکنن

اصلا به زنه کاری ندارم بخاطر شوهرم شک افتاده به دلم

بابا فرستادن براش یا زنه شانسی پیام میده مثل اون یارو که گنج پیدا میکرد ‌. شوهر من هم شماره اش رو خی ...

خدا لعنتشون کنه

بابا به منم پیام میدن اینا رندم به همه پیام میدن حتی توگروههای صیغه یابی عضومیکنن

🏴بخشودگی اهل گنه در صف محشر وابسته به یک گردش چشمان حسین❤️ است🏴

اگه ریگ بپاش بود گوشیشو تکون نمیداد از کنارش چه برسه بده به شما

🏴بخشودگی اهل گنه در صف محشر وابسته به یک گردش چشمان حسین❤️ است🏴
2810