2777
2789
عنوان

امان از این مادرشوهر

2029 بازدید | 73 پست

واااای خیلی دارم اذیت میشم با این مادرشوهر

دیروز قرار بود با جاریم اینا و مادرشوهرم اینا بزیم پارک

مادرشوهر اول گفت ن و اینا بعد رفت‌ک اماده شه در اتاقو باز گذاشته لباساشو عوض کرده وضعش ناجور بود حالا خوبه شوهرم ندید

وگرنه خودکشی میکردم

چن شب قبلشم ک رفتم  همه نشسته بودیم جاریم به مادرشوهرم داست فیلم نشون میداد زنه میرقصید ولی تاریک بود

معلوم نبود  برادرشوهرم اومد ب شوهرم نشون بده مامانش گف ععع ععع عع بهنام نبین زنه لخته

منم میدونستم لخت نیس

حساسم خیلی 

مادرشوهرم میدونه ک حساسم دست گذاشت رو نقطه ضعفم 

اعصابم خورد شد

بعد همون شب ک رفتیم اونجا جهیزیمو بردیم چون خبر نداده بودیم چن مین نشستم دوتا سیب زمینی گنده گذاشت جلوم پوست کردم خورد کردم تموم شد گفت سالادم درست کن 

بعد جاریم بیکار اونجا نشسته بود 

ینی دستم داشت میشکست انقد پوست کردم و خورد کردم

بدم اومد خیلی ازش منو کوچیک کردم 

بدبختیم ۹ روز دگ تازه شروع میشه

عروسیمه قراره تو ساختمونشون باشیم..

هی خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چرا خودتو ناراحت می کنی و ب خودت انرژی منفی میدی اصلا اهمیت نده به رفتارشون طوری برخورد کن که بفهمن رفتاراشون برات اصلا مهم نیست به خودت هم مسلط باش و بمب انرژی عروسک

اولا نباید میزاشتی نقطه ضعفتو اونا میفهمیدن که حالا هی سر به سرت بزارن 

دوما شوهرت حالا نگاهشم میافتاد به مادرش که داشت لباسش عوض میکرد انقدر اتفاق هولناکی نبود که خودکشی کنی فکر کنم مادرشه دیگه جنیفر  که نیست سوما اون لحظه که سیب زمینی برد گفت سالاد درست کن میگفتی من دستم درد گرفت یا خسته ام از صبح انقدر کار کردم حرص نداشت از همین اول نزار بهت زور بگع

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔

دگ جاره اي نيست سعي كن زياد نري وبياي مثل مهمون باش

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
اولا نباید میزاشتی نقطه ضعفتو اونا میفهمیدن که حالا هی سر به سرت بزارن  دوما شوهرت حالا نگاهشم ...

خیلی حساسم دوس ندارم ببینه بدن مادرشو 

اره از اول اشتباه کردم

خیلی حساس م دوس ندارم ببینه بدن مادرشو  اره از اول اشتباه کردم

یعنی فک میکنی ندیده؟

مگه خیلی خوش فرمه بدنش؟

به نام خدا همون راد هستم دیگه هرکی نشناخت کم سعادتی از خودشه بههههلهههه😎