2777
2789
عنوان

امان از این مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2029 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیده ک دیده از وقتی‌من وارد زندگیش شدم باید چشاشو ببنده همونجور ک من میبندم

اين حساسيتا آدمو مريض ميكنه نكن اين كارارو با خودت منم خيلي حساسم ولي بايد يه ذره بيخيال تر باشي تا اعصاب خودت آروم باشه

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
اين حساسيتا آدمو مريض ميكنه نكن اين كارارو با خودت منم خيلي حساسم ولي بايد يه ذره بيخيال تر باشي تا ...

نمیدونم چراااا اینجوری شدم

مخصوصا رو مادرشوهرم انقد حساسمااا

فک کنم کاراش و رفتاراش و طرز صحبت کردنش باعث حساسیتم شده

وااا پسرشه بیخیال انقد حساس باشی ارامش خودتو زندگیتو از دست میدیاااا از من گفتن بود بعدشم من تاپیک های شمارو قبلا هم دیدم به نظر خیلی زیاد میری خونه مادرشوهرت منم طبقه پایین مادرشوهر هستم ولی دوهفته یبار میرم بالا یه سر میزنم میام وگرنه تند تند برم باید کاراشو من کنم جارایامو خواهرشوهرمم مثل مهمون بیان بخورن برن منم بشم کلفتشون توام از الان رو نده کم برو بیا تا ببخشید دوراز جون سوارت نشن

خداجونم میشه به منم یدونه نی نی خوشمل بدی اینماه نی نیم بیاد تودلم منم مامان بشم؟!😘 میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستی؟! 😘

مبارک باشه عروسیتون... ایشالله خوشبخت شید.... خیلی حساس نباش و با دید مثبت زندگیتو شروع کن....

چون تو یه ساختمونید دلیل نمیشه که همش پیش هم باشید سعی کن از همون اول زندگیت مستقل باشه.... 

هر جوری ک شروع کنی عادت میکنن....

من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم

تعجب میکنم یعنی شما به خاطر اینکه شوهرت بدن مادرشو ببینه حساسی؟

واقعا احتیاجی نیست تااین حد واسه این موضوع حرص بخوری

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉
ن خوش فرم نیس ولی باسنش‌ و سینه هاش گندس زنم تحریک میشه نمیدونم ولی حساسم قبلا هرچقد دیده تموم شده ...

خخخخ

بیخیال بابا پسرشه

اتفاقا من خواهرشوهرم باز میپوشه مامانش بهش گیر میده جلو برادراش

من میگم بذا راحت باشه تازه باردارشده

تازه اونا تپلن همشون من لاغر

یبار شوهرم به مامانش گفت ما که اصلا حواسمون به این نیس تو یجوری تو جمع تذکر میدی همه دقت میکنن ببینن مشکل چیه😁

به نام خدا همون راد هستم دیگه هرکی نشناخت کم سعادتی از خودشه بههههلهههه😎
وااا پسرشه بیخیال انقد حساس باشی ارامش خودتو زندگیتو از دست میدیاااا از من گفتن بود بعدشم من تاپیک ه ...

ب شوهرم گفتم بعد از عروسی کم میریم بالا

میگه باشع ولی میترسم گوش نده

اولا که نباید نقطه ضعف میدادی دستشون حالا که شده وقتی میبینی از قصد داره رو نقطه ضعف دست میزاره هییییچ عکس العملی نشون نده خودتو بزن کوچه علی چپ در مورد کارم خوب عیبی نداره کمک کردن ولی اگه احساس میکنی داره سو استفاده میکنه وقتی کاری میگه خودتو بزن به نشنیدن یا بگو یه لحظه گوشیم داره زنگ میخوره انگار یه بهانه ای جور کن یه مدت تا یکی میگفت منو اصلاح کن تو رودربایستی میخوندم و اصلاح میکردم صورتهای هم که ماشاا... پر مو زیادم خوشم نمیاد به صورت کسی دست بزنم حساسم دیگه مجبور انجام میدادم بعد میدیم زود مادرشوهرم موچین رو آورده و غیر مستقیم میگه خیلی ریش درآوردم منم اصلا به رو خودم نمیاوردم اخه قبلا بند مینداخت مش صورتش پرر از جوشها زیر پوستیه به قدری که به نخ بدجور گیر میکرد منم دیگه انجام ندادم کلا سعی کن گاهی اوقات در کمال خونسردی خودتو به نشنیدن بزنی 

صبح میشه این شب، باز میشه این در 
دیده ک دیده از وقتی‌من وارد زندگیش شدم باید چشاشو ببنده همونجور ک من میبندم

منم مثل شما خیلی رو شوهرم حساسم خدا رو شکر خودش مراعات من رو خیلی میکنه. ...ما هم قرار بود 2 سال بشینیم ولی فعلا که داره 2 سال میشه و خونه ایی نداریم

من ساده بودم تو مرا نخواستی و من تنها ماندم   تو کنجدی می خواستی...عاشقانه های یک بربری