2777
2789
عنوان

بچم رو بردم بهداشت گفت وزنش خیلی کمه اختلال رشد داره

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 48 پست

۱. اول از همه پیش یه متخصص کودکان خوب ببر و مطمئن شو مشکلی نداره

۲.مکمل هاشو بده ، بخصوص آهن و مولتی ویتامین (فقر آهن باعث میشه بچه ها بدغذا، بی اشتها و کج خلق بشن)

۳. تحقیق کن ، یاد بگیر ، خلاقیت به خرج بده ، اگه انگلیسیت خوبه تو سایت های خارجی کلی مطلب جالب درمورد تغذیه تکمیلی کودکان میتونی پیدا کنی ،(اگه هم خوب نیست میتونی با گوگل ترنسلیت سایت ها رو ترجمه کنی) ، از متخصص های تغذیه که تو زمینه ی کودک کار کردن میتونی کمک بگیری(تو گوگل سرچ کن خانم کلکته چی)، یه تعداد از مادرا هم تو اینستا تجربیاتشون رو نوشتن میتونی ازشون کمک بگیری اما دقت کن که فقط تجربه شخصیشونه و ممکنه علمی نباشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا نه سواد دارن نه نمودار میفهمن

به هرحال متخصص هم از روی نمودار میگه. نکنه به متخصص هم اعتقاد نداری؟

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
اگر پیام اولمو میخوندی نوشته بودم برو متخصص معلومه سوادت در چه حده

چته باهم دعوا داری.سواد من از تویکی بیشتره.گفتی متخصص ،منم گفتم کلا رشد بچه ها رو از روی نمودار میگن حالا هرجا ببره.مشکل بینایی وفهم داری؟؟

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
گفت باید الان ۹ و۹۰۰ باشه یعنی حدود یک کیلو و۶۰۰ کمبود وزن داره

بچه من هم خیلی وزنش کمه.  هیچدکتری هم نگفت اختلال داره چون ازمایشش نرمال بوده هربار

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانهای اصفهانی،درخواست دوستی بزنیدتا لینک دورهمی براتون بفرستم  

دختر من یکسالگی ۸۶۰۰ بود نگفت وزنش کمه وزن تولد هم ۳ کیلو بود البته نمودار وزن گیریش کلا کند بود کم کم اضافه می کرد ولی مثلا ۴ ۵ ساله بود وزنش کم بود ولی دکتر می گفت بخاطر جنب و جوش زیاد اشکالی نداره شما هم به نظرم ببر متخصص ببینه

خیلی ی ی ی ی دیدم از خودشون میگن حرف مفت زیاد میزنن

از اونجایی که طرز صحبت کردن و منطقت رو نمیپسندم، ترجیح میدم جوابت رو ندم، لطفا نه لایک کن و نه ریپلای بزن!

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810