2777
2789

آزمایش ندادیم هنوز فردا میخام ببرم دکتر چیکار کنم زود خوب شه راه خونگی بلدین؟ 

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋

من به پسرم قطره نئوناستر دادم 

خیلی عالی بود 

پسر منم نوشتن آزمایش نبردم 

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زردی راه خونگی نداره 

ی مدل قرص هست روغنیه میچکونی تو دهن نوزاد پسر من با اون خوب شد ک دکتر داد

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

ما کوردا وقتی بچه زردی داره برنج میپزن مثل کته بعد میریزه رو مشما زیرشم پاچه پهن میکنن میزارن برنج سرد سرد شه وقتی سرد شد بچه رو میزارن تو میپیچن جوری ک فقط سرش و گردنش معلوم باشه بعد فرداش بازش میکنن

ترنجبین و شیر خشت بده بشور با ابجوش صاف کن خنک شد با قطره چکون بهش بده 

اگه پسره اطرافت کسی هست بچش دختر باشه شیر دختر بهش بده خودت اصلا و ابدا گرمی نخور فقط سردیجات 

ازمایش بده اگه زردیش بالا بود از درمانگاه لامپ کرایه کنید بذارید رو سرش البته باید چشم بند بزنید و حتما پوشک کنید خود دکتر هر ۱۲ ساعت میاد خونه ازمایش میگیره 

یا هم ببرید بیمارستان nicu بستری کنید 

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
من به پسرم قطره نئوناستر دادم خیلی عالی بود پسر منم نوشتن آزمایش نبردم

از داروخونه بگیرم خود سر ضرر نکنه؟! 

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋
از داروخونه بگیرم خود سر ضرر نکنه؟!

نه ضرر نداره پسرمن ۳کیلوبود ۸ساعت یبار ۱۰قطره میدادم

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج