2777
2789

مثلا بچت عمل کنه بیاد بیمارستان سر بزنه واسش آب هویج بیاره و ی اسباب بازی .مثلا سالی دو بار بهت کمی روغن حیوانی بده و کمی پونه و آویشن .مثلا بری خونش حوصله آشپزی نداشته باشه واست کباب بگیره.دیروز با مادرم دعوام شد الان استوری گذاشته تشکر کردن یاد بگیرید هر کس هر کاری می‌کنه وظیغش نیست از روی شعورشه.هر چی فکر میکنم کارایی که برام کرده در این حده.شاید چند باری هم منو با ماشینش رسونده باشه مغازه ای .مثلا شاید توی ۱۳سال ۱۰ بار

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

مادرم به من و خواهرم زنگ میزنه که دو ماه یکبار هم نیاید .بعد جلو پدرم مظلوم نمایی می‌کنه که شما منتظر دعوتید و خودتون نمیاین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خو کباب سفارش داده دیگه چیکار کنه خوبه گشنه نذاشتتون. باز بنظرم خوبه. ما دو ازخانواده زندگی میکنیم یه ساله نرفتیم سال قبل بچم یخورده خونه رو شلوغ کاری کرد نزذیک بودفشارمادرم بره بالا دیدم واقعا دلش میخواد گورمونو گم کنیم. مادرمن فقط بلده غصه مونو بخوره 

مادرته یا نامادریت؟اینکار که گفتی اصلا بچشم نمیاد هرمادری بیشتراز ایناااا برا بچش میکنهدنیای عجیبی ش ...

مادر.ولی همش تو ذهنم میگم مادر واقعیم خیلی خوب بوده مُرده.این حتما نامادریمه‌.بهش میگم تولد دخترم ی پیام می‌دادی میگه مگه تو تولد من چیکار کردی؟حالا من واسه تولدش با کادو رفتم

مادر ک منت نمیزاره. نمیدونم بین تون چی گذشته ک اینطوری گفته ولی در کل از هیچکس توقع نداشته باش اصلا نگو وظیفشه اینطوری خودت اذیت میشی اون ک کار خودشو میکنه زوری ام نمیشه بگی برام فلان کارو بکن

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
خو کباب سفارش داده دیگه چیکار کنه خوبه گشنه نذاشتتون. باز بنظرم خوبه. ما دو ازخانواده زندگی میکنیم ی ...

این کارو می‌کنه که نری.مثلا فکرشو بکن با شوهرت و بچت میری هیچی درست نمیکنه بلندت می‌کنه مثل نخورده ها می‌بره کبابی