خواهرا ببخشید من یکشنبه شب یه رابطه محافظت نشده داشتم دوشنبه بعد 24ساعت دارو اورژانسی دوتا باهم خوردم. دیشب که سه شنبه بود باز همسرم چون بچه میخاد انجام داد میتونم الان باز بخورم؟ یا اثر اون قبلیه هست؟ میترسم چون ضرر داره اما اصلا چن ساله نخوردم بجز روز دوشنبه..
بهش گفتم من آمادگی ندارم نمیفهمه بخدا من بچه نمیخام توروخدا خانومت کمک کنید خودشم بعدا پشیمون شده از کاری که کرده بی اجازه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
معمولا میگن کسایی که کیست دارن باردارنمیشن ولی من دیدم که با کیست باردار شدن تو سونو هم نشون میده اگه باردار باشی چون ممکنه مثبت شدن تست بخواطر کیست هم باشه
🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما میشود.🌺
بعدم اورژانسی که میخوری معمولا باعث میشه زودتر از موعد رحم ریزش کنه پس فکر نکنم دیگه نیاز باشه
ازین به بعدم برو قرص جلوگیری بگیر طبق دستورش بخور که نخای اینکارارو بکنی با شوهرتم منطقی حرف بزن بگو همه کارای بچه رو دوش منه وقتی من هنوز امادگیشو ندارم تو سرخود تصمیم نگیر داری از رابطه و زندگی سردم میکنی