2777
2789
عنوان

کیا بهشون هم حساسیت به لاکتوز وپروتئین گاوی داشت نزدیک دوسالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 42 پست
متخصص گوارش و الرژی بودن؟ یا اطفال؟اطفال چون نیمتونن اون شیرازو نسخه کنه نمیکن

نه متخصص اطفال بودن ولی توشهرما بابل میتونن اوناروهو نسخه متن فکر نکنم مشکلی باشه مطمئنی؟

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه متخصص اطفال بودن ولی توشهرما بابل میتونن اوناروهو نسخه متن فکر نکنم مشکلی باشه مطمئنی؟

ما تهران هستیم این شیرا هلال احمر میده داروخونه ای نیست

و با نسخه هر دکتری نمیدن.باید بری ثبت کنی و 

من این بلا سر خودم اومده ک نمینوشتن میگفتن لازم نیست

بردم کوارش اون نوشت گرفتم و مشکل بچم حل شد

💕

ما تهران هستیم این شیرا هلال احمر میده داروخونه ای نیستو با نسخه هر دکتری نمیدن.باید بری ثبت کنی و م ...

این شیرا فاقد لاکتوزن؟ولی فکر کنم پروتیین گاوی رو یه درصد خیلی کم داشته باشند نه؟

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️

پس یه دکتر متخصص آلرژی هم ببرم ببینم اون چی میده بهش،شیشه هم اصلا نمیگیره،جدیدا لیوان نی دار رو میگیره

صفر.شما ک باید ال اف بدیعجیبه از اول بهت ال اف ندادن

الان من چه شیر خشکی بگیرم ایندفعه براش؟

الان من چه شیر خشکی بگیرم ایندفعه براش؟

من شرایط بچتون نیمدونم.دکتر الرژی ببرین

تست میگیرن ببینن چیا هست.

ولی برای اسهال و‌بند‌اومدنش ال اف میدن

اگر مشکلش لاکتوز باشخ

اگر کلا باشخ ک همون نوترامیژن اینا(خیلی تلخه بعیده این سن بگیره)

از شیر بگیزش دیگه

محصوااالان لاکتوز فیری هم اینستا سرچ کن خیلی جاها میفروشن

💕

من شرایط بچتون نیمدونم.دکتر الرژی ببرینتست میگیرن ببینن چیا هست.ولی برای اسهال و‌بند‌اومدنش ال اف می ...

ممنونم از راهنماییت گلم انشالله همیشه تندرست و سلامت باشید

محصولات پروبیوتیک و از کجا بگیرم مثلاً چی بدم بهش؟

فروشگاه های بزرگ‌دارن با مقدار خیلی کم باید شروع کنی مثلا یه هفته با روزی یه قاشق اگه مشکل نداشت کنش دو قاشق بعد دو یا سه هفته اگه دیگه باهاشون مشکل نداره بزار بچه هرچقدر دوست داره بخوره سعی کن کم چربش رو بگیری تا ۶ ماه بعد پرچرب بده من فوق تخصص گوارش بردم واقعا کارش تو شهرمون زبانزده

شیرسویا دادم اپتامیل پپتی جونیور دادم وقتی نوزاد بود بهش نساخت بازم اسهال میشد شیر خودم ودادم فقط وخ ...

سلام عزیزم ببخشید تواین تاپیکت پیام میدم🙏

شمابه اون خانمی که میگفت توواتساپ درخواست بدین برای درآمد از طریق سایت اسمش پاتریک بود پیام دادین؟ راست بود؟ 

سلام عزیزم ببخشید تواین تاپیکت پیام میدم🙏 شمابه اون خانمی که میگفت توواتساپ درخواست بدین برای درآمد ...

سلام عزیزم نه گلم عیبی نداره،راستشو بخوای یکم مردد بودم برم واتساپش چون شماره داده بود میترسیدم اقا باشه،دوباره توهمون تاپیک بهش گفتم میتونم بهت درخواست بدم که جواب ندادشما چرابهش پیام ندادین؟