2777
2789
عنوان

کیا بهشون هم حساسیت به لاکتوز وپروتئین گاوی داشت نزدیک دوسالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 42 پست

انشالله هرچزودتر برطرف شه 

حالا یه کساسیته انقد بزرگش نکن برا خودت خودتو حرص نده یا شیر خشک نمیشه بستنی درست کرد؟یا چرا برا پسرتون بستنی میوه ای نمیخرین بدون شیر که دخترتون همونو بخوره

دختر منم آلرژی داره،رفلاکس هم داره فاموتیدین هر دوازده ساعت میخوره،این دفعم قد یه عدس خامه خورده بود ...

ببخشید ولی توروخدا علائم رفلاکس چیه؟؟

پسرم یهفته ست اسهال ویروسی گرفته چندشبع ک متوجه میشم عق میزنه ولی چیزی بالا نمیاره بیددرم نمیشه درحد دوبارعق میزنه فقط 

تابحال اینجوری نبوده ممکنه بخاطر اسهال باشه یا رفلاکس دارع؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم آلرژی داره،رفلاکس هم داره فاموتیدین هر دوازده ساعت میخوره،این دفعم قد یه عدس خامه خورده بود ...

عزیزم وقتی حساسیت داره خیلییییی مواظب باش نخوره اون یکی بچه رو هم بفرست بیرون با باباش یا مادرت و... بستنی بخوره بهش او آر اس هم بده 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
خب اشنباه کردین:بچه های الرژییکفقط نوترامیژن/نیوکیت/و کدامیژنک دکتر نسخهه میده سهمیه ای هست از هلال ...

اره شمام درست میگی،ولی منم طبق نظر دکترش پیش رفتم،و دیگه توی اون بهره از زمان مجبور شدم اینکاروکنم

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️

دختر منم ی مدت اسهال گرفت بردم دکتر دارو داد گفت اگه تا س روز با دارو خوب نشد شیر مخصوص بگیر براش بعد یک روز دیدم علائم اش شدید شد شیر و دادم خورد خوب شد ولی بعد چند ماه ک خریدن این شیر برام سخت شد بردمش دکتر گفت چند روز شیر آپتامیل پپتی رو با آپتامیل ساده ترکیب  کن بده اگه دل درد نگرفت و اذیت نشد دیگه ساده بده منم دادم دیگه علائم دیگه ای نداره غیر اینکه صورتش پر جوش و پاها و روناشو بازوهاشم تک و توک داره هر چی پماد میزنم باز در میاد بچه های شما هم این جوش های ریز. و دارن؟؟؟

انشالله همیشه سلامت باشن،اسهال پسرشماهم مداوم بود؟تا چند سالگی ادامه داشت؟

آره خییییییلی اسهال میشد تا ۶ماهگی با اینکه رژیم میگرفتم مدام اسهال بود بعد ۱سالگی کاملا خوب شد 

۳سالگی عود کرد ولی ن بشدت قبل الان ۴سالشه خداروشکر خوبه مشکلی ندارع

انشالله هرچزودتر برطرف شه حالا یه کساسیته انقد بزرگش نکن برا خودت خودتو حرص نده یا شیر خشک نمیشه بست ...

اونم بچست لج میکنم یوقتایی اصلا دیگهه نمیتونم مدیریت کنم

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️
ببخشید ولی توروخدا علائم رفلاکس چیه؟؟پسرم یهفته ست اسهال ویروسی گرفته چندشبع ک متوجه میشم عق میزنه و ...

نه عزیزم اگه تا به حال نبود الان بخاطر همون اسهالشه که ویروسیه،علائم رفلاکس بیشتر بیقراریه ،شبا اصلا نمیتونه بخوابه هر یه ربع نیم ساعت بیدارمیشه شیر یا آب میخوره،با سونو هم کاملا مشخص میشه

عزیزم وقتی حساسیت داره خیلییییی مواظب باش نخوره اون یکی بچه رو هم بفرست بیرون با باباش یا مادرت و... ...

اره اگه تا فردا ادامه داشت حتما میگیرم

نه عزیزم اگه تا به حال نبود الان بخاطر همون اسهالشه که ویروسیه،علائم رفلاکس بیشتر بیقراریه ،شبا اصلا ...

خداخیرت بده عزیزم 

تب واستفراغ نداره ولی خب چون خواهر کوچیکترش گرفته میگم ویروسیه ک ب اینم منتقل شده

دختر منم ی مدت اسهال گرفت بردم دکتر دارو داد گفت اگه تا س روز با دارو خوب نشد شیر مخصوص بگیر براش بع ...

جوش نشونه ی مواد حساسیت راست اگه احساس بی‌قراری نداره عیبی نداره

آره خییییییلی اسهال میشد تا ۶ماهگی با اینکه رژیم میگرفتم مدام اسهال بود بعد ۱سالگی کاملا خوب شد ۳سال ...

خب خداروشکر انشالله همیشه سلامت باشه

من دختر اولم بعد یک سال نیم خوب شد ولی دومی بعد دو سال نیم بدن بچه ها با هم متفاوتن خیلی سخته اول م ...

محصولات پروبیوتیک و از کجا بگیرم مثلاً چی بدم بهش؟