2777
2789
عنوان

الان میان با افتخار میگن ده تا دوست پسر دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا جدیدا همه به زور میخوان بگن کاری که ما میکنیم درسته

حالا یکی زیاد رل بزنه یکی کم تر 

الان همه تصمیم های درستی برای زندگیتون گرفتید که به بقیه هم میگید انجام بدن؟ خیلی موفقید؟

ول کنید بابا به خدا قرار نیست همه مثل شما باشن

موافقمولی زندگی بقیه ب ما ربطی ندارهتهش طرف ایدز میگیره یا بدنام میشهتهشم کارمای خیانتاشوپس میده

به خدا ربط داره! به کائنات به هرچی میپرستید ربط داره! وقتی یکی با هرزگی ایدز گرفته و راست راست داره تو جامعه میگرده...به هزاران طریق ناقله...از دندون پزشکی تا آرایشگاه...اگر ناقل هم نباشه ... هزینه‌ای که صرف درمانش میشه چون بیماری خاص هست از مالیات و بیت الماله که حق من و شما هم هست...با همه اینها انحطاط اخلاقی جامعه‌ای که قراره بچه من و شما توش بزرگ بشه چی؟؟؟؟ همه اش حق الناسه! 

نمیدونم چرا جدیدا همه به زور میخوان بگن کاری که ما میکنیم درستهحالا یکی زیاد رل بزنه یکی کم تر الان ...

عزیزم هیچی صفر و صد نیست 

من مخالف دخالت تو کار بقیم واسه همینم کشورای اروپایی به نظرم بهترن تو این زمینه 

اما این معنیش این نیست روشنفکری یعنی هیچ کار بقیه به هیچکی ربطی نداره 

وقتی چیزی زیاد تکرار بشه ترند بشه مسلما عادی میشه

نمیدونم چرا جدیدا همه به زور میخوان بگن کاری که ما میکنیم درستهحالا یکی زیاد رل بزنه یکی کم تر الان ...

تو همون کشورای متمدن خارجی این کار خیانته و هرزگیع

چجورییییییییمدیریت زمانش قابل تحسینه

مدیریت زمان هیچی ، اعصاب و روانش رو بگوووو

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
2810