دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من تک فرزندم.عالیه برای من و بخاطر همین خودمم قصد دارم بچم تک فرزند باشه.هیچوقت نبوده که دلم بخواد خواهر یا برادر دیگه ای داشته باشم و پسرمم الان همینه همیشه میگم دوستدارم فقط خودم باشم.از همه نظر عالیه دیگه عزیزم الیته برای من و اطرافیانم که تک فرزندن و میشناسمشون و نظرشونم اینه عالیه
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
تک فرزندی یعنی تنهایی تا ابد یعنی فشار یعنی یه خانواده ناقص و یه بچه پر از غصه و تنهایی
😐😐
ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
تک فرزندی یعنی تنهایی تا ابد یعنی فشار یعنی یه خانواده ناقص و یه بچه پر از غصه و تنهایی
شما تک فرزندی؟ من تک فرزندم واسه من یعنی ارامش کامل یعنی محبتو عشق یعنی همیشه حمایت و عشق خانواده رو داشتن یعنی دغدغه فکری کمتر چه برای خودم چه خانوادم یعنی اسایش بیشتر هم برای خودم هم خانوادم.اگه پدر مادر رفتار درست رو بلد باشن بچه هیچوقت احساس تنهایی نمیکنه اگه خانواده شاد باشه بچه دچار غمو غصه نمیشه اصلا احساس نیاز به کس دیگه چه دوست چه خواهربرادرو نمیکنه.دقیقا جوری که خودم بودم و بچمم الان همونه
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.