2777
2789

اگر هزینه و اعصاب بزرگ کردن یه بچه دیگه را نداری اره خوبه

فقط اون بچه را بخاطر تک بودن بیش از حد لوس و وابسته نکن و مدام کنترلش نکن و بهش ازادی بده و کلاس های مختلف بنویسش که با همسالانش در ارتباط باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره 

من الان چهار پنج تا خواهر برادر دارم 

اصلا سال به سال که نمیبینمشون 

توی گرفتاریها هم که اصلا محو میشن 

بلعکس من بدبخت 

انقدر ناراحتم‌من حتی انگشتر فروختم برا خواهرم که میخواست یه پرده بخره پول نداشت 

خواهر برادر چیه همش کشک فقط ارث،خور زیادی هستن دورت همین 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

اصلا خوشم نمیادد

خودم تک فرزند بودم تا ۱۰ سال

واقعا اذیت شدم تو کودکی . خیلی تنها بودم و عشق بازیو و اجتماعیو .. 

خودمم الان ک بزرگ شدم اصلا تک فرزندی رو نمیپسندم 

اکثرا بچه هایه لوس و بچه ننه ای بار میارن 

صد البته بیشتر به خاطر تربیت والدینه اما درکل تک فرزندی یه روحیات خاصی رو شکل میده تو بچه چه بخوای چه نخوای 

از نظر منی که همسرم تک‌فرزند هست اصلا تکفرزندی خوب نیست، شاید از دور خوش باشه که جاری و خواهرشوهر ندارم اما در کل خوب نیست دردسراش زیاده هم برای پدرومادر سختع و هم برای فرزند. شما الانو نگاه نکنید ۳۰ سال دیگه رو نگاه کنید 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

وقتی دیروز پسرم خودش رو به زور توی بغل یک بچه ی ده ساله جا داد که باهاش دوست بشه 

خیلی دلم براش لرزید . 

دوست همسرم تک فرزنده 

همسرم میگه همیشه این دوستش به بقیه امتیاز و باج میداد 

مهر طلب بود