2777
2789
از نظر منی که همسرم تک‌فرزند هست اصلا تکفرزندی خوب نیست، شاید از دور خوش باشه که جاری و خواهرشوهر ند ...

اگرخاهرشوهروجاری داشتی روزی هزاربارارزو میکردی شوهرت تک باشه. برادرشوهر که هرروز بیاد بزنه آدم را وفش بده وحتی ازخونه ات بیرونت کنه. خاهرشوهری که فش بده به آدم وهفت جد و آبادش وازخونه پدرمادرشوهر وابرو برات نذاره توفامیل ودوست ودشمن همون بهتره که نباشن. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یدونه دارم الان ۲۱ سالشه 

خیلی راضی هست .امکاناتی داره که اگه دوتا بودن نمیتونست داشته باشه 

اصلا هم منزوی و گوشه گیر نیست 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

من تک فرزندم.عالیه برای من و بخاطر همین خودمم قصد دارم بچم تک فرزند باشه.هیچوقت نبوده که دلم بخواد خواهر یا برادر دیگه ای داشته باشم و پسرمم الان همینه همیشه میگم دوستدارم فقط خودم باشم.از همه نظر عالیه دیگه عزیزم الیته برای من و اطرافیانم که تک فرزندن و میشناسمشون و نظرشونم اینه عالیه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
تک فرزندی یعنی تنهایی تا ابد یعنی فشار یعنی یه خانواده ناقص و یه بچه پر از غصه و تنهایی

😐😐

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
تک فرزندی یعنی تنهایی تا ابد یعنی فشار یعنی یه خانواده ناقص و یه بچه پر از غصه و تنهایی

شما تک فرزندی؟ من تک فرزندم واسه من یعنی ارامش کامل یعنی محبتو عشق یعنی همیشه حمایت و عشق خانواده رو داشتن یعنی دغدغه فکری کمتر چه برای خودم چه خانوادم یعنی اسایش بیشتر هم برای خودم هم خانوادم.اگه پدر مادر رفتار درست رو بلد باشن بچه هیچوقت احساس تنهایی نمیکنه اگه خانواده شاد باشه بچه دچار غمو غصه نمیشه اصلا احساس نیاز به کس دیگه چه دوست چه خواهربرادرو نمیکنه.دقیقا جوری که خودم بودم و بچمم الان همونه  

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.