2777
2789
عنوان

نذر ساده و معجزه گر روز سه شنبه برای هر حاجتی

| مشاهده متن کامل بحث + 2864 بازدید | 122 پست

اسی این تاپیک شما بهم یه امید داد انجام میدم انشالله بعد حاجت روایی میام اینجا میگم و شما رو هم دعا میکنم .اسی لطفا شما هم منو دعا کنید شما دلتون پاکه که حاجت گرفتید دعا کنید منم بعد ۱۷سال به حاجتم برسم بهش نزدیکم ولی نمیشه جور نمیشه هی گره میوفته تو کارم اسی تو رو خدا برای منم دعا کن خونه ای که میخام بخرم و گره کارم باز بشه اسمم زهراست اگه قابل دونستی منو سرسفره دعا کن 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی شما به هر چهار حاجتت رسیدی ؟ تو همین ایام که سفره مینداختی ؟؟؟؟ مثلا من پنج تا حاجت دارم هر سه ...

عزیزم من برای اطرافیانم انداختم واقعا زندگیشون عوض شد از مشکلاتشون کم شد بقیش به خودشون بستگی داشت اونا از نذر من خبر نداشتم 

مرسی عزیزمبنظرت واقعا ممکنه حاجت منو هم بدهاگه اشکای نداره میشه سخت ترین حاجتت رو بگی

از رحمت خدا ناامید نشو، عزیزم من حتی برای یه بیمار رو حی خوندم از شدت بیماریش خیلی کم شد معجزه بود 

اسی این تاپیک شما بهم یه امید داد انجام میدم انشالله بعد حاجت روایی میام اینجا میگم و شما رو هم دعا ...

انشاالله حاجت بگیرید، چله سوره تکویر هم انجام بده اگه طلسم یا سنگینی یا چشم باشه برطرف میشه و نزدیک اذان مغرب اسفند با کندر مخصوص دود کردن دود کن گشایش ایجاد میشه، تو تاپیکهای تاپیکهام دعا برای خونه دار شدن هم گذاشتم، تا حد امکان دیگران را تو جریان قرار ندید تا جور بشه

انشاالله حاجت بگیرید، چله سوره تکویر هم انجام بده اگه طلسم یا سنگینی یا چشم باشه برطرف میشه و نزدیک ...

کندر مخصوص دود کردن از عطاری بگیرم برای یه بنده خدایی که مشکل روحی داره موهای سرشو میکنه هم جواب میده ؟

مال من یه مشکل خانوادگیه که چندساله گره خورده نذر طه که گفتین تو یک روز انجام بدم ؟ یبار کافیه ؟

معمولا دفعه اول جواب میده، نداد تا یک هفته بخونید، چله سوره تکویر هم انجام بده اگه طلسم یا سنگینی یا چشم باشه برطرف میشه یا اگه اختلافها روزی 80بار الحسیب بگو و 100مرتبه یاودود بگو آروم میشن و محبت میاره به نیت همشون بخون 

کندر مخصوص دود کردن از عطاری بگیرم برای یه بنده خدایی که مشکل روحی داره موهای سرشو میکنه هم جواب مید ...

انجام بده انشاالله نتیجه بگیری، 1000صلوات و یه یس نذر شریفه خاتون کنید وحاجت بخواین دختر امام حسن مجتبی هستند سریع حاجت میدن امتحان شده اگه مادرشون انجام بدن بهتره اگه نمیتونن خودتون انجام بدید، اینم عالی نتیجه میده میتونین چند نفری بفرستید، چله سوره تکویر هم انجام بده اگه طلسم یا سنگینی یا چشم باشه برطرف میشه