2777
2789
عنوان

کیا اینجا سندروم

48 بازدید | 7 پست

سلام دخترا 

من سندروم روده تحریک پذیر دارم چند روز خیلی شکمم درد میکنه اصلا خوب نمیشه امروز دقت کردم بستنی هم خوردم بیشتر شد راه حلی دارین؟😢

دم کرده زنجبیل عالیه برای روده تحریک پذیر

سعی کن سردیجات کمتر بخوری یا اگ خوردی بعدش حتما گرمیجات بخور ک روده هات ب اصطلاح از سردی دربیاد

قرث کلدینیوم سی هم بد نیست

من وقتی شیر و بستنی و ماست و خیار و..(چیزای سرد) میخورم دردم شروع میشه

دم کرده زنجبیل عالیه برای روده تحریک پذیرسعی کن سردیجات کمتر بخوری یا اگ خوردی بعدش حتما گرمیجات بخو ...

زنجبیل تند یعنی خوبه ؟

اره چند روز پشت هم ماست خوردم بعدشم دوروز بستنی امروز دقت کردم از اونه گفتم از شما بپرسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنجبیل تند یعنی خوبه ؟اره چند روز پشت هم ماست خوردم بعدشم دوروز بستنی امروز دقت کردم از اونه گفتم از ...

اره. من همیشه فکر میکردم چون تنده برای معده و روده خوب نیست ولی تصورم اشتباه بود

یه بار امتحان کن نتیجشو می بینی

دم کرده زنجبیل عالیه برای روده تحریک پذیرسعی کن سردیجات کمتر بخوری یا اگ خوردی بعدش حتما گرمیجات بخو ...

عزیزم روده تحریک پذیر چجوریه؟؟؟

الان دختر منم  یبوست میگیره بخاطر سندرم یعنی؟

عزیزم روده تحریک پذیر چجوریه؟؟؟الان دختر منم یبوست میگیره بخاطر سندرم یعنی؟

علائم های زیادی داره

فک نمیکنم یبوست تنها نشونه روده تحریک پذیر باشه. احتمالا فقط شکمش کارنمیکنه بهش مایعات و آب زیاد بدین خوب میشه

روده تحریک پذیر با سردیجات بدتر میشه.با عصبانیت و استرس و هیجان درد و حالت تهوعش شروع میشه

گاهی یبوست گاهی اسهال. گاهی حتی ترکیب میشن باهم(همزمان یبوست و اسهال)

دردشم تو ناحیه پایین شکم ینی قسمت روده ها هست