2777
2789
عنوان

خاستگارم نظامیه😐کسایی که شوهرشون نظامیه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 5515 بازدید | 143 پست
اسی بیمه شون ک عالیه مفت درمیاد ویزیتا تو بیمارستانت و درمانگاه وابسته به خودشون در حد سه چهار هزارت ...

خونه سازمانی ارتش زیاده درجه پایینام دارن دو سه سالی تو نوبت باشن میدن تا ۱۵ سال خیالت راحته

شنیدم که خوب نیستن و کسایی که نظامین خیانتکارن ... بازم میگم تو همین سایت از چندین نفر شنیدم نریزید ...

من برادرم نظامیه سه تا از دوستامم شوهراشون نظامین..باور کن همشون خیانت کردن و زیاد احساسی ب خانمشون ندارن...نمیدونم شاید شهر ما اینطوریه نظامیاش آدمای درستی نیستن اکثرا

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای تو دلیم یه صلوات بفرستید دعا کنید سالم بیاد بغلم ممنون🙏🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برادرم نظامیه سه تا از دوستامم شوهراشون نظامین..باور کن همشون خیانت کردن و زیاد احساسی ب خانمشون ...

دمت گرم که اینقدر راستگویی آفرین بهت

ناراحت نباش رفیق ... زندگی فقط صد سال اولش سخته ...❤️‍🩹
خونه سازمانی ارتش زیاده درجه پایینام دارن دو سه سالی تو نوبت باشن میدن تا ۱۵ سال خیالت راحته

اره به ارتش و سپاه میدن ولی نیرو انتظامی نه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

همسر من نظامیه،۱۰ساله ازدواج کردیم،اونموقع جو جامعه هم با الان فرق داشت،به ازادی الان نبود،همسر منم اوایل گیر میداد که چادر بپوش،باهاش راه اومدم کم کم تب و تابش خوابید،الان بلوز شلوارم🫢🫢همکاراشم که دیدم اکثرا همینطورن،دیگه از چادر و حجاب و اینا خبری نیست،البته به اینم بستگی داره که کجایی باشین،شاید سمت شما کلا بسته تر باشن،وباز به خود طرفم بستگی داره،هستن همکارایی که هنوزم چادر میپوشن خانوماشون اما خیلی محدودن

نیروی نظامی

نیرو نظامی نه عزیزم نیرو انتظامی، پسرعموم توی نیرو انتظامی ست خانمش پوشش خیلی بازه فک نکنم کاری به حجاب داشته باشن، شوهرم نظامی توی نیرو دریایی تا حالا گیری به حجاب منم ندادن و حجابم شال و مانتو کوتاه ...البته درجه شوهر من خیلی بالاست 

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر