2777
2789
عنوان

جاری و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7008 بازدید | 144 پست
بله اینم قبول دارم اگه بگم بخاطر تیپ و قیافه یا اداب اجتماعی نیستش جوریه که همه قبولش دارن البته همه ...

اخه یه چاق خیکی بد دهن چی داره ک مرداتون دنبالش پس کلا بی لیاقتی تو فامیل شوهرت ارثیه

حالا یه خانوم هست موفقه خودساخته هست خوشگله خوش اندامه مثبت اندیشه همه آدمای اطرافشودوسشون داره بی منت چون اصلا دردش دیگران نیست رو هدفای خودش تمرکز داره اینجور زنی رو همه ۸سرتشو میخورن والا اینی ک تو تعریف کردی بیشتر تهوع اوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون دیگه نقطه مثبت نمیبینم در خودش ولی شوهرم براش خودش و میکشت مثلا از دیروز بهم ریخته شدم حتی به ش ...

خب شما نقطه مثبت نمیبینی ولی بقیه میبینن

دقیق شو ببین چه میکنه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
منم زن داداشم از جای دیگس ... از لحاظ قیافه و اندام صفره ... من معمولی ام ولی خیلی قشنگترم ازش ... و ...

نترس عزیزم ان شاء الله نمیکشه سمت خودش شوهرت بیشتر جذب خودت میشه 

خدا به همه زندگیا ارامش بده

چی گفتی بهش ،بگو ما هم یاد بگیریم

هی تعارف تیکه پاره کرد ک من میخرم من میارم در صورتیکه ما مهمان بودیم گفتم نیازی نیس شما به پولای قسط دست بزنی چیزی نیاز بود خودم میخرم منو دوستم تعارف نداریم. 

تمرگید سرجاش  دوقرون پول قسطا رو ی لحظه جوگبر میشه خرج میکنه 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
شما بهتر هست که در جواب این دوستمون بگی خودم اهل این کارها نیستمیعنی اگه اونها پایه بودن شما مشکلی ن ...

نه خدا نکنه میگم کلا خونواده متین و سنگین هستیم 

ولی جواب شما بهترین جواب بود

منم چند بار گفتم چرا جوگیر شدی جلوی همشون بازم بکارش ادامه داد آخر سر گفت چرا ناراحتی با لگد به پام ...

بخدا اگ من جات بودم بعد از لگد کولی بازی را مینداختم ک همونموقع جاری و شوهرش پاشن برن 

بدبختیام کمه بخاطر جاریمکتک بخورم واویلا

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺