2777
2789
من خیلی نمیترسم این عکسم چون بدون روسری بود گفتم خودم عمس تو اینستام زیاده

پس تاپیک خصوصی نزن 

چون اسم کاربریتم میذارن متاسفانه و ممکنه اشنا ببینه و.... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
داداش ولی خودمونیم ها عجب زبونی داری خوش به حالت😁

من که فهمیدم چی گفتی ولی متوجه منظورت نشدم به هر حال چون خوش به حالمه 

ممنونم ازت 👌😂

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانم ۳۶ سالشه کلایه داداش ۱۱ ساله دارم

اسی دوباره بذار

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
پوست سرت درد میکنه درسته؟؟؟؟ مشکل اعصاب نداری؟؟؟ موهاتو خیلی محکم و بالا نمیبندی؟ استرس چی؟

بله پوست سرم هس

استرس ندارم و موهامو نمیبندم

اما چرا عصبی هستم

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
من که فهمیدم چی گفتی ولی متوجه منظورت نشدم به هر حال چون خوش به حالمه ممنونم ازت 👌😂

نمیدونم به طرز فجیعی با کامنتت قانع شدم اخه درحالی که نباید میشدم🤣🤣🤣

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

میذاری یا بریمم

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
بله پوست سرم هساسترس ندارم و موهامو نمیبندماما چرا عصبی هستم

بخاطر اعصابته 

ریشه در بیمارهای اعصاب و روان داره 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

منم همیشه کف سرم درد می‌کنه نوار مغز دادم میگرن عصب بود

منم میگرن عصبی دارم یعنی بخاطر اونه؟

آخه ۲ساله مداااام اینطوریم

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
نمیدونم به طرز فجیعی با کامنتت قانع شدم اخه درحالی که نباید میشدم🤣🤣🤣

لعنت به این سایت که به جای این که روز به روز بهتر بشه بد تر میشه. 

قابلیت ویرایش رو برداشتن 

تو نظر قبلیم منظورم این بود که ( متوجه منظورت شدم ولی)) 

خو تو هر چقدر هم دلت بخواد مقاومت کنی 

در برابر حرفای عقلانی و منطقی نمیتونی مقاومت کنی 

دلیل این که نباید قانع می‌شدی ولی شدی این بود 😂

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹