2777
2789
عنوان

شوهرم پولامو ازم میگیره عجب غلطی کردم شاغل شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1767 بازدید | 54 پست
ی بانک دیگه حساب باز کن از هر ده تا مشتری نه تاشو بریز به اون کارت یکیشا به کارتی که دست خودته. بکو ...

استاتر اگر میدونی که حریف شوهرت نمیشی که کلا ازت پول نگیره این راه حل که خانم گفتن بهترین راهه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری ندم چنبار حمله کرده منو بزنه

درسته خودم خوشم نمیاد بحث خودنه و بین زن و شوهر نباید کسی بفهمه مخصوصا خانواده ولی الان مجبوری و اگه کسی هست که پشتت باشه بگو تا یه کاری کنه 

همه کارتاتو بسوزون وکارت جدید بگیر و قایمش کن اینم نمیتونی میگه زندگی هرج داره اگر خونه ندارین بگو م ...

اصلا دلم میخواد دیگه نرم سرکار وایس گرفتم کمر درد گرفتم اینم مزد زحماتم

ایندفعه خیلی مقاومت کردم میخواست منو بزنه منم کارتو دادم بهش😭

اتفاقا بذار بزنه بعد برو پزشکی قانونی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ایندفعه خیلی مقاومت کردم میخواست منو بزنه منم کارتو دادم بهش😭

غلط کرده مگه شما بی کس و کاری 

بترسونش بگو زیادی بخوای روتو زیاد کنی ازت جدا میشم ببینم خرج عیاشیتو از کجا میاری 

زن گرفته یا شوهر کرده ایشون

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
ی بانک دیگه حساب باز کن از هر ده تا مشتری نه تاشو بریز به اون کارت یکیشا به کارتی که دست خودته. بکو ...

اره روش خوبیه.ی روش هم بگو که کلا دیگه نرم سرکار نمیخوام برم حتی یک قرون رو بدم بهش دلمو سوزونده

2810