2777
2789
عنوان

پسری که ازت پول میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 97 پست
یادخودم افتادم یه پسره یجورایی نصفه نیمه باهام دوست بود خداشاهده هزارتومن برام‌چیزی نخرید هروقتم رفت ...

فکر کنم این باید بره دنبال دوستپسر

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

از خیلی لحاظ ها مخصوصا عاطفی وروحی ؟چطور میشه اعتمادشونو توجهشونو جلب کرد؟

مردا ها از نظر عاطفی و روحی از خانوما داغون ترن

فقط رو‌نمیکنن

نشنیدی میگه مرد با محبت خر میشه😐😐😐

توجه جلب کردن نمیدپنم

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان چی گفت ؟

مامانم فکر می‌کرد پسر خوبیه میگفت نه سیگار میکشه نه مشروب میخوره کار داره ماشین داره خونشون جای خوبیه 

ولی الان که فهمید میگه بلاکش کن بره

مامانم خبر داره حتی باهاش حرفم زده بود گفت بهش که دخترم بهت سپردم چون روز اول که دیدمش با مامانم رفت ...

بنده خدا مامانت دخترشو به گرگ سپرده 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
فکر کنم این باید بره دنبال دوستپسر

بخدا اصلا یه ادمایی پیدا میشن یکز از یکی بدذات تر مونده هنوز ادما رو بشناسیم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
یه دختره بودپسره هیچی هیچیش نبود به جز همسایهمیدونست که دختره ام دوسپسر دارهرفت براش تینت اتود گرفتق ...

اره برامنم پیش اومده عجیبن یه عده