2777
2789
عنوان

پسری که ازت پول میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 97 پست
یادخودم افتادم یه پسره یجورایی نصفه نیمه باهام دوست بود خداشاهده هزارتومن برام‌چیزی نخرید هروقتم رفت ...

وااای چجوری میتونن همچین رفتاری داشته باشن آخه؟ 

وای همین بیشعور ی بار میخواست لباس بخره باهاش رفتم ۲ ساعت راه رفتم منتظرش وایسادم با اینکه فرداش امتحان داشتم براش لباس انتخاب کنیم یا ی روز دیگه رفتم باهاش زبان تمرین کنم بااینکه دیروقت بود و رسیدم خونه بابام کلی ازم شاکی شده بود بعد حالا برگشته میگه پولمو بده😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه عکس وفیلم ازت نداره نه نریز فردا فیش واریزت رو نگه میداره برات دردسر میشه

وا چه دردسری

فیش هم که نمیخواد بفرسته

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نه فقط یک بار منو رسوند خونمون آدرس خونه مون رو داره کاری نکردم که آتو داشته باشه هرچی خواست ازم میگ ...

ادرس نداشت  بهتر بود ممکنه  تهدید کنه میام در خونتون و ....  ضعف نشون نده    .کات کن ادامه  نده با این ادم سمی   مشخصه  حرفه ای بوده تو گول زدن  از اول  سعی داشته کاری کنه  بخودت بدبین باشی عیب از تویه  

آخه خرجی هم نکردهنصف بستنی و یه آبمیوه شد خرج؟لباس خوابم گرفته که بحث رو ب سکس. بکشونهلباس خواب به چ ...

هیچی به خدا 

لباس از وقتی خریده انداختم تو کشو قایم کردم 

وااای چجوری میتونن همچین رفتاری داشته باشن آخه؟ وای همین بیشعور ی بار میخواست لباس بخره باهاش رفتم ۲ ...

میگم که پسره لاشی برام اب نگرفت اصلا منم هیچی نمیگرفتم توقرار وظیفم نبود بگیرم کلا ذات پسرهمینه همیشه طلبکارن از عالم وآدم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
هیچی به خدا لباس از وقتی خریده انداختم تو کشو قایم کردم

با چه عقلی اون لباس خواب رو ازش گرفتی؟

اشکال نداره دفعه اول آدم بی تجربه و ساده است همچین روابط سمی برا هر آدمی ممکنه پیش بیاد

خودتو سرزنش نکن

یا اگه بخوای خیلی خیلی بد صحبت کنی بگو بده ننت بپوشه 😑

حتی نمیتونم حرف زشتی بزنم 

اگه چتامونو بخونی هربار که چیزی خواسته من فقط بحث عوض کردم یا الکی ایموجی خنده فرستادم میگفتم حتما طبیعیه دیگه من سردم :) الانم میگم زشته حرف بد بزنم جوابشو نمیدم خودش میره

دردسرش اینه میاد به خانوادش میگه دخترت برام پول فرستاده بیا و جمعش کن

مامانم خبر داره 

حتی باهاش حرفم زده بود گفت بهش که دخترم بهت سپردم 

چون روز اول که دیدمش با مامانم رفته بودیم کوهنوردی اونجا آشنا شدیم الانم به مامانمم گفتم که میگه پول بده