بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین بدغذا تر از گربه های من وجود نداره اما چند تا نکته بهت میگم رعایت کن درست میشهمرغ خام کاملا برا ...
مجبور شدم خام امتحان کنم ببینم میخوره یا نه وگرنه همیشه میپزم براش بدون ادویه و نمک، پوره یا تیکه ای درست میکنم براش ی بار مقاومت کردم هیچی ندادم بهش ک مجبور شه همونو بخوره دوروز هیچ غذایی نخورد ترسیدم ازگشنگی بمیره☹️حاضره نون خشک بخوره ولی مرغ نه
پیاز پخته و ادویه مگه برای گربه مضره؟ چ ضرری داره؟
من چندباری از غذا خودمون دادمش !
گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔 جانِ من ذاتیست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
روش یه قاشق اب گرم میریزم با کنسرو اماده قاطی میکنم میاد میشینه دستم میخوره باید قاشق،قاشق بهش بدم
🔮اسمم آتاناز🔮 آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️. اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️