2777
2789
عنوان

لطفا عزیزایی که گربه دارن بیان

659 بازدید | 72 پست

چی ب گربه هاتون میدین؟

گربه من ی غذا رو دوروز میخوره بعد دیگه انگار دلشو میزنه دوس نداره، براش غذا خشک گرفتم ولی میگن دائم غذا خشکم نباید داد، مرغ خام اصلا نمیخوره براش پختم با هویج و سیب زمینی دوبار خورد حالا بو میکنه نمیخوره میره، دلش میخاد از غذای خودمون بخوره ولی خب غذای خودمون ادویه و سیز پیاز داره نمیشه بخوره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
مرغ اب پز گوشت خورشتی یکی دوتا تیکه غذای خشک میدم بیشتر مواقع ولی چند وقت یه بارم کنسرو قاطیش میکنم

چه کنسروی میگیرید براش؟ مرغ پخته هم دوبار خورد دیگه نمیخوره، یکم پوره کردم میگم روش غذا خشک بریزم شاید خورد؟؟

گربه خونگی غذای خام نباید بدی دیگه

دیگه بدنش عادت ندارم

همکارم یک سری برای گربه مون توی شرکت مرغ پخت و هویج سیب زمینی با هم کامل میکس کرد 

خیلی دوست داشت

کنسرو هم مخصوص گربه هست  که اونم خیلی دوست داشت.

غذای خشک هم یه مدل بود فقط که خیلی دوست داشت مدلهای دیگه رو نمیخورد

ببین بدغذا تر از گربه های من وجود نداره اما چند تا نکته بهت میگم رعایت کن درست میشه

مرغ خام کاملا براش مضره تو داری باعث کشتنش میشی!!

مرغ رو کامل بپز بدون ادویه یا خالی یا با همون ترکیب سیب زمینی و برنج و کمی هویج میتونی بهش بدی اما بین ۴تا ۵ وعده نهایتا در طول هفته

غذای اصلیش باید غذا خشک باشه که اونم اگر میخای اسیب نبینه اصلااااا غذا ایرانی نده

غذا خشک بذار در دسترسش باشه همیشه

اما نکته مهم اینه ک ابداااا از غذای خودتون بهش نده چون بدعادت میشه و فکر میکنه اگه غذاشو نخوره شما بهش غذای خودتون رو میدین

و نکته بعدی ممارسته! این رژیمی ک بهت گفتم رو انجام بده

خورد خورد نخورد برات مهم نباشه چون عادت میکنه ک هی خودشو لوس کنه

وگرنه به همین رژیم اوکی میشه 

گربه خونگی غذای خام نباید بدی دیگهدیگه بدنش عادت ندارمهمکارم یک سری برای گربه مون توی شرکت مرغ پخت و ...

میکس براش ی عالمه درست کردم فقط دوروز خورد باقیش همینجوری مونده فریزر لب نمیزنه حالا نمیدونم غذا خشک بریزم روش ک مجبور بشه بخوره یانه، در کل گفتن زیاد غذا خشک ندم بهش

2810