2777
2789
عنوان

شوهرم ناهار نخورد رفت چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3649 بازدید | 123 پست
عزیزم تا دقیقا چه زمانی؟ ما زنا بمیریمممیریم سر قبر همدیگه میگیم باسد سیاست میداشتی نمیمردی حالا شوه ...

حرف توم درسته کاری به اسی ندارم کلاااا حرف خرفیو باید بوقتش بگی اسی بارداره حساسه درست اما یکم صبر میکرد این نتیجش نمیشد

برام هیچ حسی شبیه تو نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان چیکار کنم چی بگم بهش محل کارش نزدیکه غذارو ببرم پرو میشه ینی؟

نمیخواد ببری

برگشت برو پیشش اگه حرف حالیش میشه

بگو دیشب یکم بهم ریخته بودم بعدشم خواب بد دیدم

منکه میدونم تو اصلا روت نمیشه بدونه کادو بیای بیمارستان دنبال من اینو دیگه همه مردا عقلشون میرسه ولی من یکم روحیه ام حساس شده اعصابم خورد بود یکمم درد داشتم خلاصه ببخشید دلخورم شدی

همین

یا پیام بده بهش بگو 

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa
الان چیکار کنم چی بگم بهش محل کارش نزدیکه غذارو ببرم پرو میشه ینی؟

نه نبر دیگه صبر کن شب اومد غذا بذار بعد شام موقع استراحت بگو من باردارم رفتارم دست خودم نیست از حتی یه مورچه هم ناراحت میشم رفتارم دست خودم نیست خب اون خواب بهم تاثیر گذاشته بود لب و لوچتو آویزون کن بعدش با خنده بگو خب حالا چی برام میخری با خنده 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 
عزیزم تا دقیقا چه زمانی؟ ما زنا بمیریمممیریم سر قبر همدیگه میگیم باسد سیاست میداشتی نمیمردی حالا شوه ...

انقدر بنده های خدا به اخلاق گ.وه مردها راضی شدن دم نزدن الان کلا فکر میکنن همین که پسره با شلاق نزده ینی خیلی مرد نجیبیه 

میگم شوهره اشتباه کرده میگن خستس ولی خستگی یه زن باردار رو نمیبینن! 

میگن سیاست نداشتی... خب چرا مرد سیاست نداشته خانومشو اروم کنه؟

درگیر چ چیزایی هستی

چن سالته؟ مث بچه ها نشستی گریه کردی ک تو خواب کادو نگرفتی؟؟؟!! بچه ۳ ساله گریه میکنه برا کادو

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

تو شوهر منی چقدر😂خواب دیده بودم با یک از هم دانشگاهی هام رفتیم شرکتشون که کیفشو برداره بعد براش تعریف کردم تا شب تو قیافه بود که چرا اصلا اونو سوار ماشینت کردی تو خواب😐😂😂هنوزم تیکه میندازه میگه شرکت مدیران خودرو دیگه؟؟ 😂😂

نگران نباش مردا گرسنه نمیمونن فکر به خودت باش

الان میگی چیکار کنم درحالت حاضر

الآن گفتم صبر کن تا شب بستگی به همسرت داره عزیزم من شوهرم ناراحت باشم پیام میدم و اونم جواب میده یعنی تو پیام مشکلمون حل میکنیم شماهم براساس خودتون رفتار کن 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 

هميشه ح نبايد كاري كرد.

اونم بچه نيست و شما مادر ك بدوئي دنبالش لقمه دهنش بزاري.

چيز خاصي نشده

شوهرت پياز داغشو زياد كرده ك شما تهشو نگيري.

اروم باش غذاتو بخور و استراحت كن.

اومد خونه هم عادي باش

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2810