2777
2789
عنوان

شوهرم ناهار نخورد رفت چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3649 بازدید | 123 پست
بخدا اینجوری نیس مردا رو پررو نکنید اگه انقد حق بهشون ندیم ادم میشن یاد میگیرن با ناز خانوما بازی کن ...

شاید شوهر شما بااین روش جواب بده مرد جماعت مثل زن جماعت نیاز ب احترام داره بدیش اینا ما فکر میکنیم کرد باید سپر باشه کاملا اصلا وانده بابا اینم ادمن خستع میشن خودت بذار جای همسر این خانم خسته از سرکار بیای بعد خانمت قبل از غذا خوردن بشینه گریه کنه رو چی رو اینکه خواب دیدم 

یه کلمه شوهره میگف این خوابا چرتو پرته مگه میشه من برات کادو نخرم زنشم خوشحال میشد ناهارشم میخوردمرد ...

مردا همینن وقتی خستنو گشنه حرف خالیشون نیس همین کریه زاری بعد نهار میکرد کلی قربون صدقش میرفت زن باید سیاست داشته باشه

برام هیچ حسی شبیه تو نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزجان خانمش که هنو زایمان نکرده_اون بنده خداهم‌نمدونسته خانمش خواب دیده براش😂😂😂علم روانشناسی م ...

بابا قرار نبود که چیزی بخره

میتونست یه جمله بگه من دار و ندارم واسه خانوممه هدیه که چیزی نیس. کل دعوا رو بخوابونه. نمیدونم چرا انقدر از همسراتون انتظارتون کمه! هدیه مالی قرار نبود اون لحظه بده فقط خانوم باردارش نیاز به محبت داشت 

دقیقا اشتباه استارتر از اینجا شروع شده که برای همسری که عقلش به یه کادو نمیرسه و ازش مطمعن نیست بارد ...

الان چیکار کنم چی بگم بهش محل کارش نزدیکه غذارو ببرم پرو میشه ینی؟

یاد خودم افتادم من ۳بار زایمان کردم برا اون دوتا شیرینی اورد اوایل بارداریم گفت چون برا اون زایمانات چیزی نیاوردم این دفعه طلا میخرم چون واقعا نمیدونستم باید کادو بخرم قرار بود بخره انگشتری یکسال پیش که بچه خواهرش فوت شد زایمان منم دقیقا چهلم بچه بود دل هممون خون بود و بعد گفته بودن بچم مشکل داره و احتمالأ عقب مونده است کلی استرس داشتیم با لباس مشکی خلاصه که نشد بخره بقول خودش حتی جعبه شیرینی هم نخرید این دفعه که وقتی اومدیم خونه خریدیم برا مهمون هامون ولی چندماه بعد اومد بخره نخواستم گفتم یخچال خرابه اون پول طلامو بده خودم میدم پیش قسط یخچال خلاصه گفتم که بدونی مهم سلامتی بچه است دل خوش خودتون بخدا اینا فقط بخاطر چشم هم چشمی وگرنه خریدن و نخریدن هیچ فرقی نمیکنه 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 
مردا همینن وقتی خستنو گشنه حرف خالیشون نیس همین کریه زاری بعد نهار میکرد کلی قربون صدقش میرفت زن بای ...

عزیزم تا دقیقا چه زمانی؟ ما زنا بمیریمممیریم سر قبر همدیگه میگیم باسد سیاست میداشتی نمیمردی حالا شوهرت دلخور شده تو مردی میره زن میگیره

خانوم باردار شرایطش خاصه

حال و احوالش بهم میریزه

توجه و محبت میخواد

شوهر استارترم یه پولدار خسیسه ک استارتر حتی مطمعن نیست بعد زایمان براش ی گل بگیره

نمیدونم شما بچه داری یا نه

تو بارداری روح و روان ادم بهم میریزه 

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa
خوبه تو مرد نشدی😅

خب سیاست نداره از قدیم گفتن شکم گشنه خون بپا میکنه

این اومده گریه زاری کرد اول سیرش میکرد بعد یه بالش میداد استراحت کنه بعد لبو لوچشو اویزون میکرد خابشو تعریف میکرد اون باید میدید شوهرش چکار میکنه

برام هیچ حسی شبیه تو نیست
حق باشماست...

برای همسر ایندتون حتما کادو بخرین میاین اینجا از تجربیات استفاده کنید  

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa
یاد خودم افتادم من ۳بار زایمان کردم برا اون دوتا شیرینی اورد اوایل بارداریم گفت چون برا اون زایمانات ...

مهم اینه بدونی همسرت صدشو برات میذاره دوست داره من یادمه اولین بچم شوهرم بچه رو بردن حتی نگاهش نکرد گفت اول خانمم ببینم وقتی زنگ زد حال خودمو پرسید چون نمیذاشتن بیاد بخش زنان منم سزارین اورژانسی شدم خیلی‌ ترسیده بود وقتی فهمید خوبم بهش گفتم بچه رو ندیدی گفت اول تو حالا بگو بیارن ببینمش

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 
خب سیاست نداره از قدیم گفتن شکم گشنه خون بپا میکنهاین اومده گریه زاری کرد اول سیرش میکرد بعد یه بالش ...

اره منم براش نوشتم تو موقعیت مناسب خواسته هاتو بیان کن😅

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت
شاید شوهر شما بااین روش جواب بده مرد جماعت مثل زن جماعت نیاز ب احترام داره بدیش اینا ما فکر میکنیم ک ...

به جان خودم همین الان تو همین شرایط سخت مالی و گرما خودمم از سرکار برگشتم کاملا تو شرایط شوهره قرار دارم 😅 میفهمم خستس ولی یکم ناز کشیدن ازش چیزی کم نمیکنه یه جمله محبت امیز میگفت خانومشو اروم میکرد میشست ناهارشو میخورد

بخدا اینجوری نیس مردا رو پررو نکنید اگه انقد حق بهشون ندیم ادم میشن یاد میگیرن با ناز خانوما بازی کن ...

والا این بهونه گیریا به نظر منم که یک خانم هستم بچگانه است بالاخره خسته میشن آقایون 

بعدم مگه میشه با گریه محبت خرید؟ چه ارزشی داره؟ 

همسر من بوقتش به میل خودش محبت و قربون و صدقه میرن 

به زور گریه و دعوا و گوشزد کردن و ...هیچوقت چیزی نخواستم از محبت بگیر تا کادو 

ایشونم اگر میدونن همسرشون براشون کادو نمیگیرن پ ارزش براشون قائل نیستن باردار نمیشدن

رفتارشون درست نیست 

به هر حال 

حالا کو تا زایمان 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

2810