2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۱۷ سالمه و مشکل پلاکت خون دارم ( از بچگی اینطور نبودم‌..) سوالی داشتین درخدمتم

ناتانائیل، کاش هیچ انتظاری در وجودت حتی رنگ هوس به خود نگیرد، بلکه تنها آمادگی برای پذیرش باشد. منتظر هر آنچه به سویت می‌آید، باش و جز آنچه به سویت می‌آید، آرزو مکن❤️
گرسنگی و کم خوری روی پلاکت اثر می‌ذاره و میاد پایین.خیلی ها هم ارث دارن ژنتیک پایین ک مشکلی هم ایجاد ...

بچه دوساله پلاکتش پایین طحالش بزرگ خیلی خطرناکه؟؟آخه تو اینترنت زده سرطات

بچه دوساله پلاکتش پایین طحالش بزرگ خیلی خطرناکه؟؟آخه تو اینترنت زده سرطات

ن عزیزم گوگل همه چی رو میگ سرطان.

ممکنه عفونت باشه.ممکنه اختلال مادرزادی باشه ک درمان دارن همشون و نگران کننده نیستن اصلا.

نگران نباشید اصلا برید دکتر 

بچه خواهرم دوسالشه پلاکت خونش پایینه طحال هم بزرگ خیلی خطرناکه؟؟

حتما برید پیش یه متخصص خون ، اینو به خاطر این میگم که پایین اومدن پلاکت برای هرفرد دلیل متفاوتی داره مثلا من تو نمونه مغزواستخوان یه چیزی فهمیدن دیگه مطابق با اون قرص میخورم الان 

دوستمم همین مشکل رو داره ولی اون علی رغم دادن نمونه مغزواستخوان دلیلش مشخص نشده 

اگر پلاکت پایین باشه میتونه خطرساز باشه و باعث خونریزی داخلی باشی 

اینکه میگن تغذیه تون رو خوب کنید و فلان گیاهو بخورید و ایناهم الکیه خود دکتر به شخصه به من گفت اصلا مهم نیست 

نگران نباشید عزیزم پلاکت خون تو بچه ها زود بالا میاد

ناتانائیل، کاش هیچ انتظاری در وجودت حتی رنگ هوس به خود نگیرد، بلکه تنها آمادگی برای پذیرش باشد. منتظر هر آنچه به سویت می‌آید، باش و جز آنچه به سویت می‌آید، آرزو مکن❤️
ن عزیزم گوگل همه چی رو میگ سرطان.ممکنه عفونت باشه.ممکنه اختلال مادرزادی باشه ک درمان دارن همشون و نگ ...

الان بیمارستانه.شما پرستارید؟؟اگه آره چنین نمونه هایی دیدین تا حالا؟؟

الان بیمارستانه.آخه تو نت نوشته سرطان خیلی میترسم

انشالله به زودی حالش خوب بشه و پلاکتش نرمال شه 

منم اون اوایل اینقدر این گوگل ترسونده بود که فقط خدا میدونه 

اصلا نرو سراغ گوگل که همه چیو بزرگ میکنه 

برای سلامتیش ۱۰ تا توحید میخونم💚

الان بیمارستانه.شما پرستارید؟؟اگه آره چنین نمونه هایی دیدین تا حالا؟؟

بله عزیزم زیاد من حتی خودمم پلاکت پایین دارم ارثی کل خانواده داریم پسر خالم هم ب خاطر تالاسمی طحال بزرگ ب همراه پلاکت پایین داره مینوره نگران نباش انشالله بهتر میشن

2810