2777
2789

ویروز یه چیزی دفع کردم و بعدش خونریزیم خیلی کم شده و بیشتر احساس سبکی میکنم 

ممکنه بقایا تموم شده؟

چون همونی که دفع شد یکی دو روز زده بود بیرون درد داشتم بالاخره دیشب دفع شد

بعد از اینکه دفع شد دیگه تقریبا درد ندارم خونریزیمم خیلی خیلی کم شده

اللهم عجل لولیک الفرج

باید حتما سونو بدی

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا دفع شده کلا بقایای بارداری تا 40 روز طول می کشه کامل دفع شه اما بهتره سونو بری خیالت راحت بش ...

خب همون شب اول یه آمپول اکسی توسین عضلانی زد خیلی انقباض داشتم لخته های بزرگ دفع شد

الان طبیعیه خونریزیم کم شده؟دیشب هی استرس داشتم که رحمم افتاده تو چاه

اللهم عجل لولیک الفرج
بستگی به بدنت داره من بیمارستان سقط کردم هنوز کم تر از یک سانت مونده باید سونو واژینال بدی مشخص میشه

تخم شوید و نبات جوشوندن برام خیلی خوب بود برای دفع بقایا

اللهم عجل لولیک الفرج
خب همون شب اول یه آمپول اکسی توسین عضلانی زد خیلی انقباض داشتم لخته های بزرگ دفع شدالان طبیعیه خونری ...

واا مگه به همین راحتی رحم میفته 

نه عزیزم ولی سونو حتما باید بری بعد از سقط 

معمولا دو هفته بعدش میرن

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
واا مگه به همین راحتی رحم میفته نه عزیزم ولی سونو حتما باید بری بعد از سقط معمولا دو هفته بعدش میرن

شنبه سقط داشتم پنجشنبه میرم سونو انشاءالله پاکسازی شده باشه

نمیدونم چرا توهم زدم برا رحمم😅

اللهم عجل لولیک الفرج
تخم شوید و نبات جوشوندن برام خیلی خوب بود برای دفع بقایا

من به سختی سقط کردم قبلش نزدیک پونزده تا لیوان دمنوش تخم گشنیز و شوید و چای کوهی و زعفران و گل گلو زبون و رازیانه و ....

اخر بیمارستان رفتم بعد چندساعت درد کشیدن و بدبختی دفع شد حالا منتظر پریودی ام با دمنوش پاک بشه

من به سختی سقط کردم قبلش نزدیک پونزده تا لیوان دمنوش تخم گشنیز و شوید و چای کوهی و زعفران و گل گلو ز ...

آها نه من خود بچه که یهو کیسه آب پاره شد دفع شد

بعدش رفتم درمانگاه آمپول اکسی توسین زدم دو سه تا لخته بزرگ دفع شد دو سه روز بعدم جفت دفع شد

بیمارستان فقط زنگ زد به دکتر داروهارو گفت دیگه از بیمارستان رفتم همه چی داخل خونه بود

اللهم عجل لولیک الفرج
شنبه سقط داشتم پنجشنبه میرم سونو انشاءالله پاکسازی شده باشهنمیدونم چرا توهم زدم برا رحمم😅

کلا همین مدله توهم می زنی

من خودمم بهم گفتن دو هفته بعد سقط برو سونو 

استرس داشتم 5 روز بعد رفتم 

ولی خب سونو بقایای بارداری رو نشون میده چون زود رفتی

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم