۰۰۱۰ مدیر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 37392 عنوان فردا میرم پروفایلو تزریق کنم | مشاهده متن کامل بحث + 2559 بازدید | 51 پست خواهشا کسی انجام داده بگه خوبه تاثیر داره یا نه سه مرتبه باید تزریق بشه تا خودش نشون بده فیلر زیر چشم و بوتاکس هم میزنم هراصلاعی درباره پروفایلو یا جالپرو دارید بگید لطفا من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم....... 1403/04/09 | 00:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lavandevil عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 18 چقدر موندگاره سه بار باید انجام بدی به فاصله هر یک ماه یه بارتا یه سال موندگاری داره
۰۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 37392 اخه این کار زیبایی خیلی لوکسه کسی حالا حالا ها از پس هزینه اش بر نمیاد من میخواستم برم اما چون منافذ ... لیزر خیلی درد داره اره فکر میکنن عکس پروفایل هست 😂 من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
۰۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 37392 منم ۳۴سالمه پی آر پی جوانساز و آبرسانی و شفاف میکنه پوست رو درد داره ؟ روش تزریقش چطور هست ؟ قیمت ؟ من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
lavandevil عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 18 درد داره ؟ روش تزریقش چطور هست ؟ قیمت ؟ یکمی درد دارهقیمتش هم بین ۲تا ۳تومن متغیر ،بستگی داره کجا بزنی
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 12384 سه بار باید انجام بدی به فاصله هر یک ماه یه بارتا یه سال موندگاری داره من پوستم انگار از خودم پیرتر شده چون نازکههزینش مهم نیست فقط میخوام بدونم جوری میشه که از کرم پودر زدن یه مدت راحت بشم؟
۰۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 37392 یکمی درد دارهقیمتش هم بین ۲تا ۳تومن متغیر ،بستگی داره کجا بزنی چه خوبه قیمتش این ۱۲ تومان هست من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
lavandevil عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 18 من پوستم انگار از خودم پیرتر شده چون نازکههزینش مهم نیست فقط میخوام بدونم جوری میشه که از کرم پودر ز ... واقعا تاثیرشو دیدم رو پوست خودم فعلا که خیلی خوب بوده هرکسی هم که میبینتم میگه چقد پوستت باز شده یک ماهه که انجام دادم دیروزم جلسه دومی بود که دوباره تزریق کردم
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 12384 لیزر خیلی درد داره اره فکر میکنن عکس پروفایل هست 😂 دردش می ارزه منافذ نمیذارن درست ارایش کنم 😐مدل میکاپ ام ای اخرا پیش هر کدوم میرم میگن منافذت کار رو خراب میکنه ، نمیخوام به خاطر پوست ام از دست بدم این کارو عکس پروفایلت خودتی؟😦😦😦😦
lavandevil عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 18 چه خوبه قیمتش این ۱۲ تومان هست همون دیگه تاثیرش هم به اندازه همون پروفایلو و جالپرو هستشمنم اول میخواستم جالپرو تزریق کنم که خود دکتر گفتش پی آر پی کن خیلی بهتره
lavandevil عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 18 دردش می ارزه منافذ نمیذارن درست ارایش کنم 😐مدل میکاپ ام ای اخرا پیش هر کدوم میرم میگن منافذت کار رو ... برا منافذت سرم نیاسینامید بزن معجزه میکنه
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 12384 واقعا تاثیرشو دیدم رو پوست خودم فعلا که خیلی خوب بوده هرکسی هم که میبینتم میگه چقد پوستت باز شده یک ... کدوم مارک رو زدی؟چند میدی هر جلسهمبارکت باشه عزیزم😍
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 12384 برا منافذت سرم نیاسینامید بزن معجزه میکنه جدی؟پس چرا توی کامنت های اینستا مینویسن تاثیر ندیدیم؟
lavandevil عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 18 کدوم مارک رو زدی؟چند میدی هر جلسهمبارکت باشه عزیزم😍 مرسی عزیزم،جلسه ای ۳تومناوردینری اگه بتونی اورجینالشو پیدا کنی عالیه
lavandevil عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 18 جدی؟پس چرا توی کامنت های اینستا مینویسن تاثیر ندیدیم؟ احتمالا اصلش نبوده در کنارش فوم شستشوی نیتروژنا که مخصوصه پوست چربه رو هم استفاده کنی تاثیرش بیشتر میشه
lavandevil عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 18 احتمالا اصلش نبوده در کنارش فوم شستشوی نیتروژنا که مخصوصه پوست چربه رو هم استفاده کنی تاثیرش بیشتر م ... ببخشید نوتروژینا