2777
2789
عنوان

فردا می‌رم پروفایلو‌ تزریق کنم

2559 بازدید | 51 پست

خواهشا کسی انجام داده بگه خوبه تاثیر داره یا نه 

سه مرتبه باید تزریق بشه تا خودش نشون بده 

فیلر زیر چشم و بوتاکس هم می‌زنم 

هراصلاعی درباره پروفایلو‌ یا جالپرو دارید بگید لطفا

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما پروفایل فقط از گوگل دانلود میکنیم میذاریم عکس برای دید مخاطبین تا همین حد اطلاعات دارم

مرسی 😑😑

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
استارتر جواب دادن لایکم کن

چندتا تایپک زدم تا حالا هیچ کس جواب نداده 

قبلا فیلر ززیر چشم زدین یا اولین باره؟ بنظرتون واقعا تاثیر دارهمنم گودی و سیاهی زیر چشم دارم ولی میت ...

من یکبار قبلا زدم اره خیلی تاثیر داره ولی بهتره دوبار زده بشه

چندسالته؟دکتر به من گفت پروفایلو برای سن بالای ۴۰/۴۵ هستشپیشنهاد پی آر پی داد که انجام دادم خیلی راض ...

۳۴ ‌سال 

ولی من دوست دارم پروفایلو‌رو امتحان کنم 

پی ار پی برا چی هست؟

چندتا تایپک زدم تا حالا هیچ کس جواب نداده

اخه این کار زیبایی خیلی لوکسه کسی حالا حالا ها از پس هزینه اش بر نمیاد 

من میخواستم برم اما چون منافذ دارم گفتم اول برم لیزر co2

بعد برم جوانساری بزنم

فیلر زیر چشم زدم

بکی از بهترین کارایی که در حق خودم کردم بود

میخوام تا اخر ماه برم دوباره بزنم چون از روش خیلی وقته میگذره

2810