2777
2789
عنوان

همین عاطی بلاگر چقد نچسب شده از کجا ب کجا رسید

| مشاهده متن کامل بحث + 15647 بازدید | 183 پست
ولی من دوسش دارم خیلی قوی و مستقله همچینم از نظرمالی اوکی نبوده ولی باتلاش خودش الان زندگیه خوبی دار ...

هر کی انقد پول داشت مستقل بود خیلی چیزا رو زیر پا گذاشته تا ب اینجا رسیده

اره

یه بلاگرمشهدی به اسم ریحون هم دنبال میکردم گفتم چه لاکلاسه این بعدفهمیدم اسکی میره ازروی یه بلاگردیگه به اسم کوثر واصل کاری اونه جفتشون روانفالوکردم اگه بدونی با دیده سدن به چه پولایی میرسن مخت سوت میکشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قبلا یاسمین کریمی رو میدیدم بین همه بهتر بودن، بقیه خیلی تکراری و بیخود بودن یه مامان و دو تا دخ ...

یاسمین خودش پولداره جدا از بلاگری تازه به دوران رسیده و ندید پدید نیست 

چقدرم صداشو حرف زدنش بده همچین تهرونی غلیظ حرف میزنه انگار هفت جدش تهرانی بود دلچسب نیست لباس و تپشم ...

تهرونی غلیظ چیه دیگه مثلا تهران بودن خیلی افتخار داره؟

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

چه حوصله ای دارینا این قدر بلاگر های مسخره رو دنبال میکنید من فقط یدونه نگین کدیور رو فالو دارم اونم ...

من همون کدیور هم فالو ندارم تو اکسپلور میان 

زرت و زورت باردار میشن ویو بره بالا 

ماهم پست های بارداری رو دنبال کردیم پست های اونا میاد 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰