2777
2789
عنوان

همین عاطی بلاگر چقد نچسب شده از کجا ب کجا رسید

| مشاهده متن کامل بحث + 15647 بازدید | 183 پست

فردین فاطمه بلاگره ک پدرش چندماهیه فوت کرده

اونام قبلا خیلی بهتر بودن پستای قشنگی میذاشتن 

ولی یدفعه شدن همش عمل و پز و کلاسو ....

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همون کدیور هم فالو ندارم تو اکسپلور میان زرت و زورت باردار میشن ویو بره بالا ماهم پست های بارداری ...

فقط بعد ۵ سال زندگی مشترک یه پسر داره که تازه به دنیا اومده دیگه چه زورت و زارتی😂

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

کدومه؟؟

هند زندگی میکرد بعد رفت دبی الان اومده ایران دیشب تولدش بود اندازه سه تا عروسی خرج تولدش کرده 

شوهرشم میگه دانشجوی  دندون پزشکی ولی دروغ میگه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

فقط شیما کاتوزیان رو فالو میکنم چون مفیده گاهی هم رکسانارو میرم پیجش چون دوست داشتنیه 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      
عقده ای ترین اریاناست که تو گرجستان زندگی میکنه . فقط باسن و سینه هاشو نشون میده

آریانا رو نگو یاقل 

یه دختر موفقه 

مهاجرت کرده 

دندون پزشکی میخونه 

مدرک المپیاد داره 

خدایی اندامش هم عالیه 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

فقط بعد ۵ سال زندگی مشترک یه پسر داره که تازه به دنیا اومده دیگه چه زورت و زارتی😂

نگین جون شمارو نگفتم بلاگرا رو گفتم 

که فرمودین چرا فالو می کنید من فقط کدیورو فالو کردم 

گفتم ما هم فالو نکردیم تو اکسپلور میان، شناخت داریم ازشون 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
هند زندگی میکرد بعد رفت دبی الان اومده ایران دیشب تولدش بود اندازه سه تا عروسی خرج تولدش کرده شوهرشم ...

انگی

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)
خو اخه اصلا خوشگل هم نیستفقط ادا داره میگن میمون هرچی زشت تر بازیش بیشتردقیقا همینه😂با اون چال لپ ک ...

اونام فیکه اخه

یدونه چال داشت

رفت هردو طرف صورتشو چال مصنوعی عمیق گذاشت

تنها صداس که میماند،و امان از صدای تو،که ابدی شد در گوش من