2777
2789

پریودم همیشه ۴ ۵ روز عقب میوفته ماه قبل ۸ ام شدم خدایا دیگه بسه لعنت به این زندگی که منو بلاتکلیف کرده نزدیک پریودی  طاقتم طاق میشه کل دوران پاکی رو بیخیالم و کلا دیگه بیخیال بارداری شدم ولی نزدیک موئد که میشه میخوام به خودم تلقین کنم و امید بدم خسته شدم دیگه ۱ ساله اقدامم تنبلی دارم شوهرم کم تحرکی خدایا نمیخوای بدی دیگه این بدن لعنتی چرا عقب میندازه ۵ ۶ روز هی باید عذاب بکشم و توهم بزنم 

اگه استرس نداشته باشی و بیخیال بشی حامله میشی جوری که باورت نمیشه

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه استرس نداشته باشی و بیخیال بشی حامله میشی جوری که باورت نمیشه

چیو استرس نداشته باشم عزیزم میگم ۵ ۶ روز آخر استرسی میشم که دیگه تاثیری نداره کل دوران پاکی بیخیالم بهش فکر هم نمیکنم بس ک مشغله دارم ولی این آخر ها که وقتشه پریود شم یه حالی بهم دست میده 

منم تو اقدامم و ۱۵روزه عقب انداختم بیبی اولم مثبت در اومد بیبی دومم منفی رفتم ازمایشم منفی ولی همچنان پریود نشدم و اصلااا علایم پریودی ندارم بدتر علایم بارداری دارم😐😐😔😔

نا امید نباش عزیزم 

من بچه دومم رو خدا بعد از دوسال اقدام بهم داد 

اونم دقیقا موقعی که اصلا فکر نمی‌کردم باردارباشم 

کلا بیخیال بارداری شدم اقدام هم نکردم اما خواست خدا بوده و خدا خواسته باردار شدم الان هم نی نی جونم یک ماهشه

چیو استرس نداشته باشم عزیزم میگم ۵ ۶ روز آخر استرسی میشم که دیگه تاثیری نداره کل دوران پاکی بیخیالم ...

در هر صورت استرس خیلی تاثیر داره 

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
نا امید نباش عزیزم من بچه دومم رو خدا بعد از دوسال اقدام بهم داد اونم دقیقا موقعی که اصلا فکر نمی‌کر ...

خدا نگهش داره عزیزم به دل خوش ولی من بچه نیوردم احتمال بارداری برا کسایی که باردار شدن خیلی زیاد تره حتی اگه مشکلشون حاد تر باشه

من ۲ ماه اوابوست خوردم ول کردم دیگ شوهرمم ۳ ماهه قرص میخوره تحرک رو ۱۳ کلا امیدی ندارم چون قلیون میک ...

من همسرم واریکوسل گرید ۱ داشت اتفاقا قلیونم گهگاه میکشید

منم تنیلی تخمدان شدید

ماه اول اقدام باردار شدم

به نظرم دکترتو عوض گن

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30