2777
2789
عنوان

کنکوری ها تو رو خدا کمک کنید 🥲

140 بازدید | 18 پست

بچه ها خواهرم دیپلم ریاضی سال 93هست بیکاره میخواد ببینه می‌تونه دوباره کنکور بده برای تجربی .دوستان عزیز باید چیکار کنه ؟ برای ترمیم معدل باید همه دروس رو امتحان بده ؟ عمومی ها در کنکور هست یا نه؟

اره عزیزم باید همه رو ترمیم بزنه

دوباره درسای تحربی بخونه

بنظرم خواهرت اگه لیسانس داره به فکر مهاجرت باشه

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی

خیر عمومی ها نیست توی کنکور در اصل اومده توی نهایی و به صورت تشریحی برگزار میشه 

بله باید همه دروس رو ترمیم کنن سر این قضیه نباید ریسک کرد حتی اگر نمراتشون ۲۰ بوده 

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم دروس کدوم مقطع فقط دوازدهم ؟

خواهش میکنم 

برای سال آینده (۱۴۰۴) باید هم یازدهم و هم دوازدهم رو ترمیم کنند 

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )
خیلی ممنونم عزیزم چه دروسی ؟ یعنی کتابای چه سالی؟ فقط دوازدهم؟

نه عزیزم همه کتابارو باید بخونه

و اینکه یازدهم و دوازدهم ترمیم بزنه

اگرم یکسال دیگ بمونه پشت کنکور باید دهمم ترمیم برنه

بنظرم اصلا منطقی نیس بیاد تجربی بخونه

یه سوال خواهرتون رشته ریاضی ادامه داده یا فقط دیپلمش گرفته؟

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی
نه عزیزم همه کتابارو باید بخونهو اینکه یازدهم و دوازدهم ترمیم بزنهاگرم یکسال دیگ بمونه پشت کنکور بای ...

چرا یک سال دیگه پشت کنکور بمونه منظورتون ۱۴۰۵ هست ؟نه عزیزم دیپلم ریاضیه 

چرا یک سال دیگه پشت کنکور بمونه منظورتون ۱۴۰۵ هست ؟نه عزیزم دیپلم ریاضیه

اره ۱۴۰۵دهمم باید ترمیم بزنه

نمیتونه همون رشته ریاضی ادامه بده؟

بعد ببین کتاباش از سال ۱۳۹۸ هست بنظرت برای کنکور امسال خوبن

کتاب تست منظورتونه؟ اگر آره بنظرم خوب نیست تغییرات زیادی اعمال شده اگر شرایط مالیتون اوکیه مجدد تهیه کنید اگر نه همون ها رو کار کنند و پی دی اف کتاب اصلی رو هم از سایت بگیرن و مطالعه کنند و در نهایت آزمون حل کنند تا مباحث جدید رو هم یاد بگیرن 

نه عزیزم کار براش نیست

عزیزم دانشگاه شیمی برداره عالیه براش

هم بازارکار داره هم بازار مهاجرت هم حقوق خوب

بعضی از تجربیا هم میرن شیمی 

بنظرم با مشاور تحصیلی صحبت کن