2777
2789
عنوان

خدایا با بد دهنی پسر کوچولوم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2702 بازدید | 114 پست
بدبختی من اینجاس بزرگترا بهش میگن پسرمم چون خوش صحبته و اینا دوسش دارن میگن بگو تا بخندیم منم حرص می ...

دختر منم تازه یاد گرفته میگه تول.ه س.گ تف میکنه میگه آشغال ع و ض ی 

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
یه نمونه پسر خودم از مدرسه یاد گرفت مثلا میگفت بیشعوراول سعی میکردم جوری نشون بدم ک نشنیدممجدد تکرار ...

دقیقا پسر خودم از سریال زیرخاکی اونجایی که فریبرز به همه میگفت بیشرف بیشرف ، اینم یاد گرفته بود میگفت، وای که چقدر دنبالش بودم از کی یاد گرفته که اخرش هم دخترم فهمید از تلویزیون یاد گرفته ، به همه میگفت بیشرف، من و همسرم اب میشدیم از خجالت، بساط تماشای زیر خاکی که جمع کردیم تو خونمون، این حرفم کم کم یادش رفت 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقریبا ۴ سالشه باید متوجه بشه وقتی میگی این حرف خوب نیست نباید بگی اما اگر با صحبت قانع نمیشه بی تفا ...

خیلی خیلی خوبم متوجه میشه عمدا میکنه یا مواقعی که خیلی عصبانیه،کمی پسرم تنده اونم ارثیهه

خیلی چیزای قبلی رو که داشته فراموش کرده حس میکنم دیگه عمدا میکنه،ولی خیلی وقته بی توجهی میکنیم اماگا ...

پسر منم چهار سالشه خیلی حرفای بدی از بچه ها یاد گرفته مثلاً به داداشش میگه ک. .ک.ش🤧🤕🤕

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  

عزیزم اول ببین بد دهنی رو از کجا یاد میگیره 

بعد سعی کن با طرف رفت و آمد نداشته باشی و اینکه سعی کن وقتی بد دهنی می‌کنه بهش نخندی و یا توجه نکنی انگار نشنیدی و اینکه دیدی خیلی پیش می‌ره سعی کن یک تنبیه کوچیک براش در نظر بگیری بهترین تنبیه هم برای بچه های کوچیک حرف نزدن باهاشونه حداقعل یک روز باهاش حرف نزن 

دقیقا پسر خودم از سریال زیرخاکی اونجایی که فریبرز به همه میگفت بیشرف بیشرف ، اینم یاد گرفته بود میگف ...

بعد یمدت بها ندی یادش میره 

پسر من هر سری یه فخش جدید از مدرسه یاد میگرفته ،بعد یادش میرفت 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با نقطه بگو خیلی دوس دارم بدونمم

وقتی اعصابش خورد میشه به خواستش نمیرسه با عرص پوزش میکنه آقا اصلا گه خوردم نخواستم،گوزو هم جدید یا گرفته،اهاتو پارکم کوره خر یاد گرفته از دستش روانی میشه،اما خبا درکنارش وقت خودشم تو جمع میره مثل مردا دست میده احوال پرسی میکنه و فوقالعاده دلسوز ومهربانه اما حیفف اینجوره

خب بگین بعد کسی باهات دوست نمیشه چون دهنت بو میده

وای. باورت میشه میگن خب‌نشه. بعضی‌بچه ها ی‌مقدار‌داستانشون سختتره 😄

مثلا دیدی بچه ها داخل کابینتارو میگردن از ی‌سنی مادرهمسرم میگف‌ واسه بچه جاریت یبار‌همه کابینتو ریختیم بیرون براش قشنگ دیت زد بازی کرد دیگه کاری نداشت.بچه ی من تاچهارسالگی‌ توکابینتا بود و نست الانم گاهی. وللللللل نمیکرد

parasoo1989@
2810