پسرم ۶ ماهشه پسر بزرگم ۴ سالشه از بغلش افتاد زیرش هم بالشت بود ولی انداختش محکم خورد روی بالشت و گریه کرد بعد نیم ساعت هم خودم ویتامین بهش دادم سریع بعد از خوردن قطره ویتامین استفراغ کرد خیلی میترسم استفراغ از ویتامین بوده یا اینکه سرش ضربه خورده ؟؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
داداش من نوزاد بود ضربهی بدترم خورد ولی هیچی نشد. شما رو نمیدونم، ببری دکتر بهتره.
بارها دیدم چون مخالفشون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه که همسن منه بیاد و موافقشون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کمآوردن، به سنم گیر میدی نشانهی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطهی مستقیم داره، سنتی جاهلیست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جملهی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
به نظرم دکتر ببری خوبه . بخندون به حرکت دست و پاهاش توجه کن ببین چطوره ؟ کارهایی که با تقلید انجام میده تست کن ببین انجام میده اگه اوکی تا حدی نگرانی رفع میشه ولی برای اینکه خیالت راحت بشه ببر دکتر معاینه کنه
به نظرم دکتر ببری خوبه . بخندون به حرکت دست و پاهاش توجه کن ببین چطوره ؟ کارهایی که با تقلید انجام م ...
ن بعدش ک افتاد خندید و بازی کرد مث قبل فقط نیک ساعت بعدش ک خودم قطره ویتامین دادم بهش استفراغ کرد آخه اولین باز بود ویتامین میدادم میگم شاید از طعم ویتامین بدش اومده باشه