2777
2789
عنوان

چطور بفهمم نوزاد یک روزه ام بیماری فلح مغزی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 21 پست
عزیزم، پس واسه همینه تو بیمارستانا انقدر حساسیت نشون میدن. پسر اول من زردیش تا هفده رفت، روزی دوبار ...

اره زردی رو خیلییییی باید جدی گرفت خیلی وگرنه جبران ناپذیر میشه و زندگی بچه تباه میشه 

معلولیت شدید جسمی حرکتی ، ولی ذهنی سالم ، دیپلمش رو هم گرفت 

اما برای دانشگاه لازم بود به استقلال بیشتری برسه که هم زمان شد با سال ۹۸ و کروناها اومد کلا خونه نشین شد بعدش پدرم خودش مبتلا به بیماری شد کلا تو این ۵ ۶ سال کلی پسرفت کرد برادرم 

فلج مغزی درمان ندارن فقط از کودکی تا بزرگ سالی باید کاردرمان بشن ، دوستش هم دورش بود اوون تو دوره راهنمایی با اینکه خانوادش ولش کردن موفق شد راه بره و کلا الان اوون استقلال اولیه رو داره راه رفتن و اینا ، حتی تنهایی سفر میره 

برادر من چون وابسته تربیتش کردیم نازدونه بود افت کرد و روز به روز بدتر 😔الان یه معلول کامل ، دسشویی حمام ، ناخون گرفتن مسواک کردن همه چیششش باید با کسی باشه ، فقط دستاش برای غذا خوردن و کار کردن با کامپیوتر و گوشی خوبه 

ینی یه ۲۴ ساعت که هیچ یه ۵ ساعت تنها باشه یه دسشویس نمیتونه بره 😔😔ماشالا قد بلند چارشونه است حمل کردن و کمک کردنش سخته ، عادت به ویلچر هم نداره ، تو خونه زندونی شده 😔😔 گاهی میگم کاش اینجور بچه هارو تو ایران با این گرونی و امکانات کم با امپول هوا تو نوزدای خلاص کرد 😔😔

اره زردی رو خیلییییی باید جدی گرفت خیلی وگرنه جبران ناپذیر میشه و زندگی بچه تباه میشه معلولیت شدید ج ...

عزیزم، درک میکنم واقعا سخته، بله شاید بنظر بعضیها گناه بیاد، ولی واقعا اون بچه خودشم در عذابه، ولی خب پدر و مادر هیچوقت دلشون نمیاد اینکارو کنن. 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن هدف  ۵۵ گروه زرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.