2777
2789

سلام دوستان تاریخ آخرین پریود من ۱۹ اردیبهشت و خرداد پریود نشدم از وقت چند روز گذشته جلو گیریمم طبیعی ولی خیلی مطمئنم ک باردار نیستم چون خیلی مراقبه همسرم دلیل عقب افتادن پریود چی میتونه باشه و اینکه من کلا سیگل قائدگیم نامنظم اردیبهشت۱۹شدم

فروردین ۱۸،اسفند ۳ بهمنم اصلا نشدم ،دی ۲۶و....راستی چند روز پیش بیبی چک زدم منفی بود باز بیبی چک خریدم فردا صبح بزنم

مبارکه

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر بارداری منتفی باشه باید بری سونوگرافی ممکنه ضخامت رحم داشته باشید یا میوم و.....‌نامنظمی پریودی تا ۲الی،۳روز عقب جلو طبیعیه بیشتر و کمش مشگلی هست..‌‌‌

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
ضخامت رحم چیه عزیزم،میوم چیه،?خطرناکن این مشکلا

ضخامت رحم اندومتر یا میوم یا کیست یا پولیپ اینا همه مشگلات زنانگیه ک هر خانمی باید ششماه یکبار چکاب بشه ک اگر مشگلی هست درمان بشه همینا باعث عقب و جلو افتادن پریودی میشن باعث خونریزی زیاد یا باعث میشه شخص ماهها پریود نشه کلا تو هرشخص متفاوت 

دیواره  یک پارامتر برای اندازه‌گیری است. برای اندازه‌گیری  آندومتر باید عوامل مختلف همچون بیماری، سن، یائسگی، باروری و چرخه قاعدگی مورد بررسی قرار بگیرند. با این حال میت‌وان گفت  نرمال  ⅖ سانتی‌متر است و وزن آن باید تقریبا 30 تا 40 گرم باشد.

میوم (Myomas) رحم که با نام فیبروم (Fibromas) نیز شناخته می‌شود، توده‌ای غیرسرطانی است که در دیواره رحم به وجود می‌آید. این توده‌ها اغلب در دوره باروری زنان در رحم ایجاد می‌شوند؛ اما خوش‌خیم هستند و منجر به سرطان رحم نمی‌شوند. در برخی موارد، میوم می‌تواند منجر به خون‌ریزی شدید قاعدگی، طولانی شدن دوره قاعدگی، احساس فشار یا درد در لگن، تکرر ادرار، مشکل در تخلیه مثانه، یبوست، کمردرد و ناباروری شود.

ضخامت دیواره  یک پارامتر برای اندازه‌گیری است. برای اندازه‌گیری  آندومتر باید عوامل مختلف همچون بیماری، سن، یائسگی، باروری و چرخه قاعدگی مورد بررسی قرار بگیرند. با این حال میت‌وان گفت  نرمال  ⅖ سانتی‌متر است و وزن آن باید تقریبا 30 تا 40 گرم باشد.