2777
2789
عنوان

خانومای باردار لطفااااا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 53 پست
اسیدفولیک وویتامین D،اره اول ها انگارپریودمیشی ولی نمیشی دل درد ودردسینه وکمردرد داری،من خودم زود رف ...

چند قلو داری؟😍 مبارک عزیزم انشالله به سلامتی بغلشون بگیری برا منم دعا کن قلبش تشکیل بشه الان مشکلی نداری دیگه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هشت هفته واسه تشکیل قلب برم ؟ بعد چه چیزایی رو بیشتر باید بخورم

الان برو‌دکتر ویتامین د۱۰۰۰۰،کوالی فول بگیر هر روز بخور

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تمام زندگیم پسرم،من برات میمیرم نفس مامان❤️
دکتر هنوز که نرفتم ولی این قرصو میخورم فولیک اسید ۱ درسته؟

ب جای این کوالی فول بگیر بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تهوعت شروع نشده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم بچه ها برام دعا کنین قلبش تشکیل بشه ‌

میشه عزیزم

ویار نداری هنوز؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند قلو داری؟😍 مبارک عزیزم انشالله به سلامتی بغلشون بگیری برا منم دعا کن قلبش تشکیل بشه الان مشکلی ...

الان یه قله یه دخترشیرین وناز،هفته پیش توسونودیدمش نمیدونی چه دماغ خوشگل وسربالایی داشت عین مامانش😍لباشوغنچه کرده بود دلم میخواددرش بیارم بچلونمش.ان شاالله که تشکیل میشه عزیزم.مشکل من زیادداشتم ازویارافتضاح تاخونریزی معده الانم تنگ نفس ورفلاکس وبی خوابی ولی همش بایه تکون که میخوره نشون میده مامانشودوست داره خرمیشم ازیادم میره😂

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤

بچه ها تا ‌ویارتون شروع نشده برای خودتون کیف کنین بیرون برید خرید کنید خوش بگذرونید از هفته ۷ حتی آب خوردن هم آرزو میشه البته همه هم مثل هم نیستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله دکتربه منم همینوداده باویتامین Dهزار

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
الان یه قله یه دخترشیرین وناز،هفته پیش توسونودیدمش نمیدونی چه دماغ خوشگل وسربالایی داشت عین مامانش😍 ...

وای خدا حس خیلی باحالیه😍 منم ایقد دوس دارم یکم زود تر برو جلو تر تکون خوردناشو حس کنم خدا برام خواست این بچه رو بهم داده از کی تکون میخوره حسش میکنی از هفته چندم 

بچه ها تا ‌ویارتون شروع نشده برای خودتون کیف کنین بیرون برید خرید کنید خوش بگذرونید از هفته ۷ حتی آب ...

من که فلن افتادم داخل مهمون داری همش بشور بساب غذا درست کردن اصن بهم خش نمیگذره 

2810