2777
2789
عنوان

به نظرتون این رسم خوبیه تو عروسی که خرج با بقیه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ترجیح میدم با تعداد و هزینه ای جشن بگیرم که بهم فشار نیاد و بتونم بدون حساب کردن روی هدایا تسویه ش کنم....... بعد با هدایایی که جمع شد میرم سرمایه گذاری میکنم:) 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
اصلا نمیشه حساب کرد. ما قبل عید برای داداشم عروسی گرفتیم. دقیق نصف هزینه هایی که کردیم پول جمع شده ب ...

دقیقا بعد مگ ادم میدونه چقد جمع میشه ک تو همون حد خرج کنی...

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
اصلا نمیشه حساب کرد. ما قبل عید برای داداشم عروسی گرفتیم. دقیق نصف هزینه هایی که کردیم پول جمع شده ب ...

خب این رسمه ماست همه میدونن رو حساب مهمون هه توواون شهر عروسی میگیرن

فیلم برادران لیلا رو دیدین که احتمالا؟

تو عروسی های ما هم یکی مسئول کارتخوان هست

یکی مینویسه که چه کسی چقدر پول داده

یکی هم صندوقداره😅

دیگه تا بوده همین بوده دیگه. خوبه که کمک میکنن زوج اول زندگی شون نرن زیر خرج و مخارج سنگین 

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
شاید تو فامیلایی که خیلی باهم خوبن کاربرد داشته باشه وگرنه باعث کدورت میشه چون همه اندازه هم هدیه نم ...

میگم رسمه  از قدیم بوده همه میدونن که این اتفاق میفته

خب برای عروسی خودتون هم همینکار میکنن دیگه به نظرم خوبه عروس داماد اول زندگی زیر قسط نمیرن

ببین ما هم عروسی گرفتیم دقیقا اندازه پول تالار کادو جمع شد

اما اصلا واینستادیم بشمریم بدیم به تالار

از قبل تمام مخارجو شوهرم جور کرده بود و بعد کادوهارو برداشتیم

کلا درست نیست اینطوری کدورت پیش میاد که پس چرا کم دادن و این داستانا

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
چرا در میاد

هزینه آرایش عروس حدود ۱۰ تومن. هزینه لباس عروس ۱۵ تا ۲۰ تومن. هزینه گل آرایی ماشین و آرایشگاه و لباس داماد و ورودی تالار و دی جی و پول شام و پذیرایی و اینا رو هم که دیگه نگم برات. 

هنوز قبل عید برا داداشم مراسم گرفتیم دقیقا نصف پولی که هزینه کرده بودیم جمع شد. الان که دیگه قیمتا بالاتر هم رفته.

خب این رسمه ماست همه میدونن رو حساب مهمون هه توواون شهر عروسی میگیرن

یعنی مثلا غذایی که پرسی ۲۰۰ تومن درمیاد یه آشنایی که نسبت نزدیکی باهاتون نداره و با خانم و دوتا بچه‌ش دعوت شده حاضره ۸۰۰ تومن پول بندازه؟ 

بنطرم اصلاً درست نیست،یعنی رسماً روی کادو بقیه حساب کردن،خب اگه کسی شرایطشو داره،خودش خرج کنه،اگر هم ...

دیه تو این شرایط اول زندگی کی ۴۰۰ ۵۰۰ میلیون داره کم کمش بده عروسی

دقیقا بعد مگ ادم میدونه چقد جمع میشه ک تو همون حد خرج کنی...

همین دیگه. ۲۰سال پیش رفتی عروسی طرف ۱۰۰ تومن انداختی‌. حالا اون میاد عروسی تو نهایت پول شامشو میده دیگه. کو هزینه پذیرایی و ورودی و تالار و این چیزا؟

خب عروسی نگیرن. انگار آیه نازل شده. مردم همین جوریش تو فشارن. طرف میگه میخوام برم یه تومن بندازم تو عروسی فلانی همون پول میشه غذای یه هفته زن و بچه‌م. نهایت خیلی عروسی براتون مهمه فقط اقوام درجه یک رو بگین که هم هزینه ها کمتر باشه هم پولی که میندازن کفاف هزینه ها رو بده‌.

اول اینکه وقتی تصمیم به ازدواج کردن گرفته،باید قبلش فکر مخارج اولیه رو کرده باشه،این به کنار،میتونه یه مراسم کوچیک بگیره،نه اینکه واسه گرفتن عروسی رو جیب بقیه حساب باز کنه