2777
2789
عنوان

با یکی آشنا شدم بیاین تعریف کنم

68 بازدید | 10 پست

کلا یک ماهه آشنا شدیم

به قدری خوب بود میگفتم خدایا مگه میشه آسمون دهن باز کرده این واسه من افتاده ولی ادمیم ک سخت اعتماد میکنم به خودشم گفتم من باورت ندارم اعتماد ندارم و از این حرفا

ولی دلمو برده بود اخلاقش خوب بود و همه چی خوب پیش میرفت

دیدم امروز برگشته میگه ادم باید نیاز های همو برآورده کنه تجربه کنه و عشق و عمیق میکنه خلاصه از این حرفا نمیخام واضح بگم نترکم 

انقد ناراحت شدم فک میکردم ادم خیلی خوبیه الان دیگ واقعا قطع امید کردم میترسم با کسی اوکی شم اون فقط فکرش سو استفاده از من باشه

یعنی واقعا هنوزم عشق وجود داره؟

کسی هست باتنرش ازش چیزی نخاد و حرفی از اون مسائل نکشه بزاره واسه ازدواج

قهرمان خودت باش    .    خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران .   من به هرچي ك بخوام میرسم   .آرزوهاتو فالو کن❤🙃 مطمئن باش یه روزی بک میدن❤                      .   بُزرگ فكر كُن ، بُزرگ باور كُن، بزرگ عَمل كُن، و نتيجه هم بُزرگ خواهد بود.. 🐚                  اهل کینح نیستم از چپ بخورم از راست میزنم😆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هست استارتر اما کم .. خوبه که عقلانی تصمیم میگیری امیدوارم آدم درستی بیاد سر راهت .. همه مثل هم نیست ...

امیدوارم 

قهرمان خودت باش    .    خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران .   من به هرچي ك بخوام میرسم   .آرزوهاتو فالو کن❤🙃 مطمئن باش یه روزی بک میدن❤                      .   بُزرگ فكر كُن ، بُزرگ باور كُن، بزرگ عَمل كُن، و نتيجه هم بُزرگ خواهد بود.. 🐚                  اهل کینح نیستم از چپ بخورم از راست میزنم😆
آره هست ولی کمه

خیلی حیف 

آدما متفاوت هستن. هر کسی از رابطه یه چیزی می خواد....

درسته