2777
2789
دکتر داد عزیزمتیروئیدم گف تو رنج نرماله اما واسه ادم غیر باردار چون باردارم گف با این عدد روزی نصف ق ...

به نظرتون دکتر ها با ما بازی نمی‌کنند 

مثلا قبل از بارداری پیش یک دکتر رفتم گفتم میخوام اقدام کنم برا بچه دوم  اصلا نپرسید وزنم چقدره 

فقط ازمایش خون پاپ اسمیر انجام داد 

لعد قرص های نوشت من ل قرص های ناشناس حساسیت دارم عوارض رو سریع میگیرم 

دکوکوفاژ وچند قرص مسخره نوشت گفت برای اینکه پسر دار بشی قرص هایی هم برای شوهرم نوشت اون بنده خدا تا دوماه سر گیجه سر درد گرفت 

دیگع توبه کردم پیش دکتر برم 

تو بارداری هم هیچ قرصی مصرف نمیکنم جز دمیترون 

چون بارداری من پرش ویارها وبالا اوردن های زیاده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم پیش اون دکتر که ازمایش دادم نمیرم پیش دکتر دیکه ای میخوام ادامه بدم بارداری اولم اول باردار شدم ...

من هفته ۱۸ دکترم رو عوض کردم

نگران نباش

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

ممنون هب وقتی باردار بشمدکتر دیگه میتونه مسئولیت منو قبول کنه یا ناامید میکنه

مگ قراره چیکار کنه ک مسئولیتتو  قبول نکنه بله عزیزم هر جا بری کنترلت میکنن.

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگه🧡🧡
عزیزم واسه منم دعا کن این ماه باردار بشم 🥺🥺😕

تاریخ تخمک گزاری رو چک‌کن 

من برنامه هر لایف رو نصب کردم از اون فهمیدم کی چسبندگی دارم ان شاء الله باردار میشی 

موقع بارداری اگر دکتر قرص داد اول عوارض رو چک‌کن بعد اگر دیدی حساسی مصرف نکن 

به نظرتون دکتر ها با ما بازی نمی‌کنند مثلا قبل از بارداری پیش یک دکتر رفتم گفتم میخوام اقدام کنم برا ...

ببین دکتر داریم تا دکتر عزیزم دکتر خیییییلی مهمه تو دوران بارداری که سواد کافی داشته باشه استرس نده ارامش بده دلسوز و مومن باشه من اینقدرررررر سرچ کردم که حد نداره

یه دکتر انتخاب میکردم کل کامنت هاشو تو نی نی سایت و سایت خوده  دکتر و اینستاش و میخوندم یه دونه منفی میدیدم خط میخورد 🤣