2777
2789
عنوان

مدارس نمونه دولتی یا تیزهوشان

278 بازدید | 12 پست

امسال میرم نهم   معدل هفتمم. ۱۷ونیم بوده معدل هشتمم نوبت اول ۱۸و ۲۱ نوبت دومم کم تر از اون نیست خودم فک میکنم ۱۹ به بالاعه با این حساب اگه بتونم مدرسه های نمونه دولتی و. تیزهوشان کدومشون بهتره؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه کدوم بهتره کاری ندارم ولی اگه میخوای قبلیوت تضمینی باشه سعی کن معدل نهایی نهمت بالای ۱۹ اینا ب ...

برای نهم که خیلی تلاش میکنم این دوسالو  زیاد جدی نگرفتم  وگرنه میتونستم

از چه لحاز بهتره؟

معدلت زیاد برای تیزهوشان مناسب نیست  نمونه سختگیری کمتری داره کمتر اذیت میشی 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری   

تیزهوشان باید هشتم و نهمت حتمابالای ۱۹باشه.اگر بالای ۱۹بودی حتما تیزهوشان برو:چون تیزهوشان معلمای برند میاره حتی اگر رسمیه ازموش پرورش نباشن ولی نمونه فقط رسمیارو میاره.نمونه فقط یه سطح از مدارس دولتی بالاتره .ولی سمپاد حرف نداره.کلا سمپاد بری آیندت تضمینه دراین حد!

استادخوب برای تیزهوشان و نمونه برو حتما.من بعنوان مشاورتیزهوشان،فقط استادصابردلاوری رو پیشنهادمیدم چون حلال خوره دلسوزه قیمتاش مناسبه سطحش بالاس قبولیاش عالیه و حودشم طراح و معلم تیزهوشان بوده.اشناهای ما و دانش اموزای منم باهاش قبول شدن

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....

اگر اشتباه نکنم باید همش ۲۰ باشی

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها