2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا.😁اون به تعداد کم برمیدارن.تازه معدل کارشناسی باید بالا باشه.آیلتس یا تافل هم میخواد

شرط معدلو حذف کردن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خب پس چرا دست دست میکنی؟الان بهترین زمان ممکنه.

لیسانسم برای یه رشته ی دیگه هستش.راستش نمیدونم باید چیکار کنم منابعش چیه سالهاست از درس و کتاب دورم و تایم کار صبح تاده شبه .وقتی ندارم

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
نه حذف نکردن

داداش من تحقیق کردم حذف کردن دیگ چرا مقاومت میکنی حداقل ی سرچ بزن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
مگه نهایی ها رونمیگی؟

لیسانس ب پزشکی شرط معدل نداره

بله.انشاالله که شما هم کششو پیدا کنی.

من خیلی دوست دارم.اما شهر غریبم بچه کوچیک دارم شرایط ندارم.ولی همیشه آرزو دارم که درس بخونم برای پزشکی یا تحقیق در آزمایشگاه ها.امروز هم داشتم به همسرم میگفتم.گاهی هم خواب میبینم دانشگاهم

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
من خیلی دوست دارم.اما شهر غریبم بچه کوچیک دارم شرایط ندارم.ولی همیشه آرزو دارم که درس بخونم برای پزش ...

والا بودن کسایی که متاهل بودن و یا مثل شما بچه کوچیک یا شیرخواره داشتن و پزشکی یا دندونپزشکی قبول شدن.به همت و تلاشه.به مجردی یا متاهلی نیست.

2810