2777
2789
عنوان

۶ ساللهههه عروسی نرفتممم

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 55 پست
ما ازدواج زیاد داریمسال ۱۴۰۰چهار تا عروس آوردیمدوتاش ‌عروسی خواهر زاده هامیکیش عروسی پسر داییمیکیش ...

دیگه تو این شرایط اقتصادی , کی ازدواج میکنه؟ ازدواج پول پیش خونه و اسباب و اساسیه و.....بیچاره پدر و مادر هاااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز رفتم حموم در اصل واسه غسل حیض بود اواخر استحمام دیدم لاک ناخنای پامو پاک نکردم بازم باید برم ل ...

منم غسل میگیرم و نماز میخونم بخاطر همین موضوع خیلی رو مخمه این قسمت لاک داشتن منم چند بار از حموم اومدم بیرون دیدم جایی لاک مونده

❌لایک نکن❌           برای یک زندگی معمولی 🖤
فامیلای ما همشون وضعشونن خوبه ماشین دارن خونه دارن…یکی از دایی دیگم ۴۰ سالشه(:حیح زن نمیگیرهداداش من ...

سن از ۳۰بگذره دیگه آدم از ازدواج خوشش نمیاد اونم هست

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
دیگه تو این شرایط اقتصادی , کی ازدواج میکنه؟ ازدواج پول پیش خونه و اسباب و اساسیه و.....بیچاره پدر و ...

دقیقا الان اونیکی پسر داییم فقط یه تیبا داره میگه پول ندارم با چی زن بگیرم

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
خودت چرا نرفتی با یکیشون مزدوج بشی عروسی خودت بری😁😂

😂نه اون بعدا ایشالله با پسرخالم

پسرعمم و پسرعموم خاستگارمن 

زیرا دختر مجرد توی فامیل نیست😭😂ریختن سر من بدبختتتت

بعدشم سنم‌کمهههه

پسرا سخت ازدواج میکنننما هم کلی مجرد داریم

وقتی دخترا نفت باهاشون دوستان میشن 

کراش, رل ،پارتنر......و هزارتا کوفت دیگه مد شده 

دیگه چرا به خودتون زحمت ازدواج رو بدن 

از قدیم گفتن از ماست که بر ماست 

سمت خودمون دیگه مجرد نداریم

سمت شوهرم هستن 

اونم دوتاشون خرداد عروسی کردن

یکیشونم مونده بعد محرم و سفر

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋