2777
2789
اره منم این شنیدم

خودم پارسال زایمان کردم تو بخش گفتن همسراتون رو ساعت یک بگید حتما برن زایشگاه تا نامه دریافت کنن و حتما باید میرفتن اجبار بود 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی‌.مرسی عزیزم لطف کردیوسایل خود بیمارستان چی میدن؟

برای ما که دولتی بودیم برای بچه هیچی ندادن برای خودمم دو دست لباس دادن یکی موقع زایمان پوشیدم یکی دیگه هم وقتی میخواستم برم تو بخش بهم دادن تا عوض کنم فقط همین 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  

منی که بچه نمیخوام اما اسم انتخاب کردم😂😂

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تا رسیدن به اهداف ۱۴۰۳🥂شروع زندگی جدید و واقعی برای ساختن یه فرد و زندگی بی نقص از 1403/8/23...💣مگه میشه از رویام دست بکشم؟خدایا کمکم کن بلند شم ...

خودم پارسال زایمان کردم تو بخش گفتن همسراتون رو ساعت یک بگید حتما برن زایشگاه تا نامه دریافت کنن و ح ...

یک سوال میگم به غیرپدر اجازه میدن کس دیگه بره برای کارهای شناسنامه

برای ما که دولتی بودیم برای بچه هیچی ندادن برای خودمم دو دست لباس دادن یکی موقع زایمان پوشیدم یکی دی ...

جدی

زیرنظر برداشتم بودین تو بارداری یا بعد زایمان رفتین؟

نمی‌دونم برم پیششون پرونده تشکیل بدم یا نه