2777
2789
ان شاالله بحق علی حاجاتت روا. لطفا نماز هاتو بخون ازش غافل نشو شیطان رو دور کن

ممنونم گلم همچنین شما

میخونم ولی فایده نداره انگار خدا هوای اینایی که نماز نمیخونن و خدا رو قبول ندارن بیشتر داره😭💔

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@سایوجان    

سلام گلم خوبی

ببخشید تگتون کردم شما از زیارت عاشورا و دعای علقمه نتیجه دیدی برای نابودی دشمن؟

روزی چند بار میخوندی؟؟

@سایوجان سلام گلم خوبیببخشید تگتون کردم شما از زیارت عاشورا و دعای علقمه نتیجه دیدی برای نابودی دش ...

بله نتیجه دیدم ولی دلم سوخت ادامه ندادم 

من به نیت زن عموم و دختر بزرگش ( دختر عموم تنی ام ) خوندم ( در نوجوانی بختمو بسته بودن و نن نمیدونستم و برای اولین بار در ۲۷ سالگی رفتم پیش یه دعانویس _ باطل سحر  قرآنی حرفه ای و بهم گفت ۲ تا زن سیاه چشم درشت بختتو بستن از فامیلای پدری ان از فامیلای مادری نیستن ( زن عموم و دختر بزرگش این شکلین بقیه ی خ اهر باردراش همه سفیدن حتی اون یکی زن عموهام و بچه هاسون و فامیلای دیگه همه سفیدن ) 

نیت کرده بودم به مدت ۷ روز ( زیارت عاشورا و علقمه و معراج پشت سر هم = من بعد از نماز اول وقت صبح خوندم ) 

در دعای علقمه به عن ذکری که رسیدم اسم نبردم فقط گفتم خدایا کس یا کسانی که تو میدونی و من نمیدونم بعدش بقیه ی دعای علقمه رو خوندم بعدش دعای معراج ، 

روزا ل بعد از نماز اول وقت صبح خوندم ا ل نماز بعدش تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها بعد زیارت عاشورا ( من با یک لعن به نیت ۱۰۰مرتبه و یک سلام به نیت ۱۰۰ مرتبه {{ اگر زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام باشه که نور علی نور میشه }} خوندم بعدش ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین علیه السلام مبخوانم قربه الی الله ( مثل نماز صبحه فقط نیتش فرق میکنه ) بعدش دعای علقمه در دعای علقمه به عن ذکری که رسیدم اسم نبردم فقط گفتم خدایا کس یا کسانی که تو میدونی و من نمیدونم بعدش بقیه ی دعای علقمه ( از وَاَکفِنی تا آخر ) رو خوندم تا آخر ، بعدش دعای معراج . 

روز اول مامانم‌ دید من بیدارم اونم بیدار شد نماز خوند بابامم که کلا بیداره بعد از نماز صبح بعدش میره مزرعه

روز اول ، ظهرش همسایه بغلیمون به مامانم گفت حاج خانوم نمیدونم چه کار ثوابی کردین بعد از نماز صبح خوابیدم خواب دیدم جلوی خونتون یه عالمه مرد ریش مشکی با لباس عربی سفید بلند و شال سفید جلوی خونتون صف بستن دارن نماز میخونن و در حالت قنوت بودن ( شاید موکلای اون ۳ دعا بودن اومده بودن کمک من ) و چون ما بیدار بودیم رفتن به خواب همسایه ی دیوار به دیوارمون . ( دقیقا میشه تایمی که من داشتم اون ۳ تا دعا رو میخوندم ) 

روز چهارم شبش دختر عموم زنگ زد به بابام و گفت عمو بیا خونمون دعوا افتاده منم دلم سوخت ادامه ندادم ( از فرداش زن عموم ۶ ماه آواره ی خونه ی داماد دومیش شد و بعدش داماد وسطی اومد به عموم گفت حاجی بیا دست زنتو بگیر ببر زشته ، و زن عموم و دختر بزرگش که لباسی از قرآن میپوشیدن به سلیطه گری و بی حیا شناخته شدن و تشت رسواییشون از بام افتاد 

اگر کامل میخوندم ( ۷ روز ،،، البته میشه بیشترش کرد مثلا ۷ روز یا ۱۴ روز یا ۲۱ روز = کاربری میگفت من ۴۵ روز خوندم و نتیجه داده ) شاید بلای بدتری سرشون میومد 

بله نتیجه دیدم ولی دلم سوخت ادامه ندادم من به نیت زن عموم و دختر بزرگش ( دختر عموم تنی ام ) خوندم ( ...

عزیزم بدون نماز واجب خوندن نتیجه میده؟؟؟

بله نتیجه دیدم ولی دلم سوخت ادامه ندادم من به نیت زن عموم و دختر بزرگش ( دختر عموم تنی ام ) خوندم ( ...

چرا دلت بسوزه مگه اونایی که با زندگیت بازی کردن دلشون سوخت؟! یا بهت فکر کردن؟!

@سایوجان سلام گلم خوبیببخشید تگتون کردم شما از زیارت عاشورا و دعای علقمه نتیجه دیدی برای نابودی دش ...

اولین روزی که میخوای بخونی ( یا عملی رو انجام بدی ) اون روز نباید روز نحس باشه " از روز دوم مهم نیست روز نحس باشه " 

روز نحس شامل روز قمر در عقرب  و  روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن هم ایام نحس هست و شدت نحوست اون روز حتی از ایام قمر در عقرب هم بیشتره و به همبن خاطره که نماز آیات واجب سده تا نحوست اون روز با عبادت و سجده خنثی بشه ‌. 

* تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب عکس بالایی هست ولی برای احتیاط واجب ایام عکس پایینی هم مدنظر قرار گرفته بشه ( در هر ماه رو هم رفته ۴_۵ روزه ) 

کلا کارهای مهم و اساسی که لیست کاملش در گوگل هست در روز نحس نباشه ( که مهمترینش خواندن خطبه ی عقد هست بعد نامگذاری روی نوزاد یا تعویض اسم خود یا دیگری و غیره که در گوگل هست ) 

+ ختم و چله های قرآنی و ادعیه ی شرعی روز شروعش در روز نحس نباشه " از روز دوم مهم نیست روز نحس باشه " 

اولین روزی که میخوای بخونی ( یا عملی رو انجام بدی ) اون روز نباید روز نحس باشه " از روز دوم مهم نیست ...

روزی چند بار زیارت عاشورا و دعای علقمه خوندی؟

چرا دلت بسوزه مگه اونایی که با زندگیت بازی کردن دلشون سوخت؟! یا بهت فکر کردن؟!

میخوام بازم بخونم البته ۷ روز شایدم بیشترس کردم روزشو ( واسه مشکل خودم ، چون بقیه به من مربوط نمیشه و ممکنه نفرین برگزده به خودم ) 

چون عموم سر حال بود ، دعوا کردن و اونام‌ ب ای عموم پرونده پزشکی دریت کزدن مثلا برد پزسک گفتن چرت و پرت میگه داره آلزایمر میکیره مثلا دکتر یه قرص داده مقلا اونو ۳ تا حل میکزدن میریختن غذاش ( الله اعلم ) و تو اون دورام سند جفت خونه رو زد به اسم زن عموم بعد ۳ ماه فوت کرد و حقوق ماهی ۳۰ میلیون اندازه ی حقوق ۲_ ۳ تا کارمند ، بعدش که میرفتیم مراسما و مسجدا ، ۲۰ روز بود فوت کرده بود نو عید ( عید قربان ) پسر عموم زنگ زد گفت زحمت نیوفتید و عید خونمون نیایید و دیروز چهلمش بود زن عموم زنگ زد به عموی کوچیکم گفت چهلم این ورا پیداتون نسه نخ مسجد بیایید نه خونمون مام نرفتیم 

فقط میریزه خیک فک و فامیلا و دوستای خودش حتی حلواشو داد بیرون‌ پختن یه عالمه ( آبجی زن داداشم میگفت ماشالا آبجیم هم‌ پولداره هم دست و دلباز اصلا نزاست زحمت بکشیم همه چیزو حاضری گرفتن ) 

۲ شب قبل فوت عموم مامانم خواب دید زن عموم و خواهراش خیلی خوشحالن و خونه ی عموم فقط میخورن و میخوابن ، ۲ روز بعدش زن عموی کوچیکم‌خبر داد عمون فوت کرده 😢

روزی چند بار زیارت عاشورا و دعای علقمه خوندی؟

روزی یک بار بعد از نماز اول وقت صبح 

البته ب ای نتیجه ی سریعتر بعد از سایر نمازها ی واجبِ روزانه  هم میسه خوند   اگر نماز نمیخ نی روزی ۵ باز بخونی هم جواب میده ( انگار تایم نماز های اول وقت باشه کافیه ) 

بله میده ولی خب بعد از نمازهای واجب اون فضای معنویش بیشتر میشه ولی بدون نمازم احتمالا نتیجه بده

خوش به حالتون عزیزم؛ والا ما صد برابر بدتر از اون سرمون آوردند زیارت عاشورا با علقمه چننند سال خوندیم هیچی نشدند و گنده تر شدن... خیلی از امام حسین شاکی ام خیلییی😔 جواب همه رو قشنگ میده الا من.... 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
خوش به حالتون عزیزم؛ والا ما صد برابر بدتر از اون سرمون آوردند زیارت عاشورا با علقمه چننند سال خوندی ...

من چند سال طول کشید انتخاب کنم انتقام رو 

بگذریم 

من پیارسال خوندم به نیت ۷ روز ( زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام باشه که نور علی نور میشه ) 

من فکر میکنم چون علقمه نفرینه ، برای دشمنان و حسودانِ عادی نخونیم نخونیم بهتره ( همه ی ما دشمن زیاد داریم ، این ۲ نفر در ۱۳_۱۴ سالگیم یا ۱۳_۱۴ سال پیش بخت منو بسته بودن (( اینو سال ۹۹ یه دعانویس_باطل سحر حرفه ای بهم گفت )) و دخالت در کار خدا نوعی شرک محسوب میشه و خدا تمامیه گناهان رو می بخشه به جز شرک . 

روز اول بعد از نماز اول وقت صبح خوندم اول زیارت عاشورا ( البته من اونموقع زیارت عاشورا رو با یک لعن به نیت ۱۰۰ مرتبه و یک سلام به نیت ۱۰۰ مرتبه خوندم ) بعد ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین علیه السلام میخوانم قربه الی الله ( مثل نماز صبحه فقط نیتش فرق میکنه ) بعدش دعای علقمه ( در دعای علقمه به عن ذکری که رسیدم اسم نبردم فقط گفتم خدایا کس یا کسانی که تو میدونی و من نمیدونم بعدش بقیه ی ( از وَاَکفِنی تا آخر دعای علقمه ) دعای علقمه رو خوندم بعد دعای معراج.    ظهرش همسایه بغلیمون به مامانم گفت حاج خانوم نمیدونم چه کار ثوابی کردین بعد از نماز صبح خوابیدم خواب دیدم جلوی خونتون یه عالمه مرد ریش مشکی با لباس عربی سفید بلند و شال سفید جلوی خونتون صف بستن دارن نماز میخونن و در حالت قنوت بودن ( دقیقا تایمی اون ۳ تا دعا ، من فکر میکنم اونا موکلای یکی از اون سه دعا بودن که اومدخ بودن کمک من ) 

روز چهارم [ احتمالا دعوا فقط برای روز چهارم نبوده و چند روز بودهو روز چهارم به اوج میرسه ] شبش دختر عموم زنگ زد به بابام و گفت عمو بیا خونمون دعوا افتاده منم دلم سوخت ادامه ندادم ( شاید اگه کامل انجام میدادم ۷ روز رو یا مدت رو بیشتر میکردم مثلا ۱۴ روز یا ۲۱ روز ، شاید بلاهای بدتری سرشون میومد 

خوش به حالتون عزیزم؛ والا ما صد برابر بدتر از اون سرمون آوردند زیارت عاشورا با علقمه چننند سال خوندی ...

برای زنداداشم هم استحاره گرفتم بخونم ( دعای علوی مصری بخونم = یه دعای نفرینِ قوی هستن اما خطرناکه اگه طرف حتی ۱ درصد هم بیگناه باشه و تو ۹۹ درصد فکر میکنی گناهکاره اون نفرین و اثراتش بر میگرده به خودت ) پیش یه ملا که استخاره هاش رد خور نداره استخاره گرفتم بهم گفت خیلی خوبه به همه ی کارهات می ارزه