2777
2789

کلی مشکل و بدبختی دارم بگید دریغ نکنید لطفا کامل توضیح بدید چ نذری خوندید و چند روز خوندید 

تو رو خدا یه صلوات هم  لطفا بفرستید گرفتاریا و مشکلاتم حل شه😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

ذکر یا جواد الائمه ادرکنی

ذکر یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین

ذکر صراط علی مستقیم صراط مالک یوم الدین اللهم ایاک نعبد و ایاک نستعین

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء

دعای معراج

دعای گنج العرش. حدیث کسا. زیارت عاشورا. دعای نور

ذکر یا جواد الائمه ادرکنیذکر یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسینذکر صراط علی مستقی ...

ممنون عزیزم

برا چ حاجتایی خوندی؟؟

چ مدت خوندی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ختم دعای نادعلی خیلی خوبه

چله زیارت عاشورا هم عالیه

من ی تاپیک حاجت روایی دارم،  اونجا نوشتم چ ذکر و سوره و دعاهایی واسه چی خوبه،  ی سر بزن،  حتما ب دردت میخوره💚

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
سلام ختم دعای نادعلی خیلی خوبهچله زیارت عاشورا هم عالیهمن ی تاپیک حاجت روایی دارم، اونجا نوشتم چ ذک ...

ممنون عزیزم

چند بار نادعلی و زیارت عاشورا خوندی؟

چ حاجتایی گرفتی؟

ممنون عزیزمچند بار نادعلی و زیارت عاشورا خوندی؟چ حاجتایی گرفتی؟

دعای نادعلی را یکبار ازش حاجت گرفتم

زیارت عاشورا چندبار حاجت گرفتم،  ببخشید نمیتونم بگم حاجتم چی بوده

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
دعای نادعلی را یکبار ازش حاجت گرفتمزیارت عاشورا چندبار حاجت گرفتم، ببخشید نمیتونم بگم حاجتم چی بوده

فدات گلم معلومه دلتون پاکه تو رو خدا دعا کنید مشکلات و گرفتاریای من و عزیزانم حل شه و به آرامش و آزادی و رزق و روزی برسیم انشالله😭😔

اولش بجای واقعه اشتباهی نوشتم قدر

قربونت گلم ممنون خیر ببینی انشاالله 🙏

معلومه دلتون پاکه تو رو خدا دعا کنید مشکلات و گرفتاریای من و عزیزانم حل شه و به آرامش و آزادی و رزق و روزی برسیم انشالله😭😔

فدات گلم معلومه دلتون پاکه تو رو خدا دعا کنید مشکلات و گرفتاریای من و عزیزانم حل شه و به آرامش و آزا ...

قربونت برم عزیزم،  منم ی بنده ی پر گناهم،  ولی چشم براتون آیت الکرسی میخونم ان شاالله گره از کارتون باز بشه ب حق مرتضی علی💚

قربونت گلم ممنون خیر ببینی انشاالله 🙏معلومه دلتون پاکه تو رو خدا دعا کنید مشکلات و گرفتاریای من و ع ...

ان شاالله بحق علی حاجاتت روا. لطفا نماز هاتو بخون ازش غافل نشو شیطان رو دور کن

اولش بجای واقعه اشتباهی نوشتم قدر

نمازامو میخونم و سوره ها هم میخونم رزقم کمه هم بیکارم هم هزار تا چیز دیگه😭💔

انگار مشروب خورا و بی دین و ایمونا زندگیشون بهتره خدا رزقشون میده من محتاج همه چی موندم😭

قربونت برم عزیزم، منم ی بنده ی پر گناهم، ولی چشم براتون آیت الکرسی میخونم ان شاالله گره از کارتون ...

ممنون عزیزم خیر ببینی انشاالله 🙏🥺

نمازامو میخونم و سوره ها هم میخونم رزقم کمه هم بیکارم هم هزار تا چیز دیگه😭💔انگار مشروب خورا و بی د ...

کاری به کسی پاسخی نداشته باش. کار خودتو بکن مداومت داشته باش توکل به خدا