بله نتیجه دیدم ولی دلم سوخت ادامه ندادم
من به نیت زن عموم و دختر بزرگش ( دختر عموم تنی ام ) خوندم ( در نوجوانی بختمو بسته بودن و نن نمیدونستم و برای اولین بار در ۲۷ سالگی رفتم پیش یه دعانویس _ باطل سحر قرآنی حرفه ای و بهم گفت ۲ تا زن سیاه چشم درشت بختتو بستن از فامیلای پدری ان از فامیلای مادری نیستن ( زن عموم و دختر بزرگش این شکلین بقیه ی خ اهر باردراش همه سفیدن حتی اون یکی زن عموهام و بچه هاسون و فامیلای دیگه همه سفیدن )
نیت کرده بودم به مدت ۷ روز ( زیارت عاشورا و علقمه و معراج پشت سر هم = من بعد از نماز اول وقت صبح خوندم )
در دعای علقمه به عن ذکری که رسیدم اسم نبردم فقط گفتم خدایا کس یا کسانی که تو میدونی و من نمیدونم بعدش بقیه ی دعای علقمه رو خوندم بعدش دعای معراج ،
روزا ل بعد از نماز اول وقت صبح خوندم ا ل نماز بعدش تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها بعد زیارت عاشورا ( من با یک لعن به نیت ۱۰۰مرتبه و یک سلام به نیت ۱۰۰ مرتبه {{ اگر زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام باشه که نور علی نور میشه }} خوندم بعدش ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین علیه السلام مبخوانم قربه الی الله ( مثل نماز صبحه فقط نیتش فرق میکنه ) بعدش دعای علقمه در دعای علقمه به عن ذکری که رسیدم اسم نبردم فقط گفتم خدایا کس یا کسانی که تو میدونی و من نمیدونم بعدش بقیه ی دعای علقمه ( از وَاَکفِنی تا آخر ) رو خوندم تا آخر ، بعدش دعای معراج .
روز اول مامانم دید من بیدارم اونم بیدار شد نماز خوند بابامم که کلا بیداره بعد از نماز صبح بعدش میره مزرعه
روز اول ، ظهرش همسایه بغلیمون به مامانم گفت حاج خانوم نمیدونم چه کار ثوابی کردین بعد از نماز صبح خوابیدم خواب دیدم جلوی خونتون یه عالمه مرد ریش مشکی با لباس عربی سفید بلند و شال سفید جلوی خونتون صف بستن دارن نماز میخونن و در حالت قنوت بودن ( شاید موکلای اون ۳ دعا بودن اومده بودن کمک من ) و چون ما بیدار بودیم رفتن به خواب همسایه ی دیوار به دیوارمون . ( دقیقا میشه تایمی که من داشتم اون ۳ تا دعا رو میخوندم )
روز چهارم شبش دختر عموم زنگ زد به بابام و گفت عمو بیا خونمون دعوا افتاده منم دلم سوخت ادامه ندادم ( از فرداش زن عموم ۶ ماه آواره ی خونه ی داماد دومیش شد و بعدش داماد وسطی اومد به عموم گفت حاجی بیا دست زنتو بگیر ببر زشته ، و زن عموم و دختر بزرگش که لباسی از قرآن میپوشیدن به سلیطه گری و بی حیا شناخته شدن و تشت رسواییشون از بام افتاد
اگر کامل میخوندم ( ۷ روز ،،، البته میشه بیشترش کرد مثلا ۷ روز یا ۱۴ روز یا ۲۱ روز = کاربری میگفت من ۴۵ روز خوندم و نتیجه داده ) شاید بلای بدتری سرشون میومد